TIBERIU TROIA

Indian Motorcycle România se mută în casă 9

La doar cinci ani de la intrarea discretă pe piața din România, Indian Motorcycle va fi reprezentată într-un showroom pe măsura renumelui companiei.

Indian Motorcycle România

ASP Group East este parte a concernului internațional ASP Group Distributing, unul dintre cei mai mari distribuitori din industria vehiculelor recreaționale, cu influență în zona Europei centrale și de est.

În România activitatea a început în 2013 și, în cei nouă ani de existență de până acum, rețeaua de distribuție ASP Group East a ajuns la 3 centre proprii în București, Cluj și Timișoara, precum și peste 50 de dealeri independenți autorizați din toată țara.

Indian Motorcycle România

Compania este importator oficial de ATV-uri, UTV-uri și snowmobile Polaris, ATV-uri Linhai și Access Motor, XTV-uri ARGO și, începând din 2017, de motociclete Indian.

Pentru comerțul cu vehicule recreaționale perioada pandemiei a fost o adevărată binecuvântare, volumul vânzărilor de ATV-uri înregistrând adevărate recorduri.

Suntem probabil singura țară din lume în care se vând de două ori mai multe ATV-uri decât motociclete și asta este posibil și din cauza legislației nealiniate la cea europeană.

Indian Motorcycle România

Această realitate a adus după ea și dezvoltarea companiilor care comercializează astfel de vehicule și ASP Group East nu a făcut excepție.

Dimensiunile sediului operațiunii nu au mai făcut față volumului vânzărilor și trecerea la alt nivel trebuia făcută.

Magazinul, depozitul și unitatea service se mută din vechea locație aflată pe centura Bucureștiului într-un spațiu mult mai mare aflat în apropiere, loc care va fi comunicat și promovat îndată ce noul sediu va deveni operațional.

Indian Motorcycle România

Am vizitat noul sediu, împărțit în doua hale uriașe.

Operațiunea Indian, cea care mă interesează pe mine și pe cititorii blogului POVEȘTI CU MOTOARE, va fi complet separată de vânzarea ATV-urilor și magazinul în care vor fi expuse produsele Indian Motorcycle, motociclete, echipament și accesorii, se va ridica la nivelul standardelor internaționale.

Așadar lumea moto din România se va bucura de încă un supermagazin care va fi inaugurat în curând, magazin pe care nu ai ocazia să-l întâlnești în multe țări, mai ales în acele țări în care volumul vânzărilor este modest, așa cum este cel din România.

Echipa ASP Group East

Echipa ASP Group East

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*