TIBERIU TROIA

Honda a anunțat componența flotei de test pentru sezonul 2023

Cei care vor să afle cum se comportă modelele Honda 2023 vor avea la dispoziție în acest an o adevărată flotă de motociclete de test.

flota de test

După un sezon în care a avut vânzari record în Romania, Honda Trading, importatorul oficial pentru țara noastră, a anunțat politica privind motocicletele de test implementată în rețeaua magazinelor autorizate și componența flotei pentru anul 2023.

Modelele reprezentative ale gamei actuale, adică majoritatea modelelor importate în România, vor putea fi testate în acest an, importatorul pregătind nu mai puțin de 13 modele diferite, după cum urmează:

flota de test

– PCX 125

– ADV 350

– CRF 300 Rally

– CB 500 X

– CL 500

– CB 650 R

– NC 750 X DCT

Honda marca numărul 1

– Hornet 750

– Transalp XL 750

– NT 1100 DCT

– Rebel CMX 1100 Tour

– Africa Twin DCT

– Gold Wing GL 1800

Honda marca numărul 1

Pe lângă aceste motociclete, toate magazinele din rețeaua oficială vor avea flota proprie de test, 7-8 unități alese de fiecare dealer în parte, ținând seama de specificul zonei și solicitările locale.

Ca și în anii precedenți, importatorul va organiza niște evenimente centralizate în cadrul cărora, timp de câteva zile, toți cei interesați vor avea ocazia să testeze modelul preferat pe baza unei înscrieri prealabile.

Probabil că și locurile de desfășurare ale evenimentelor organizate de importator vor rămâne aceleași, adică circuitul Motorpark de la Adâncata și circuitul de la Târgu Mureș, datele de desfășurare urmând a fi anunțate.

flota de test

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*