TIBERIU TROIA

Indian Motorcycle Racing se pregătește să apere titlurile de campion cucerite în 2022

Indian Motorcycle Racing investește peste 400.000 $ în competițiile King of the Baggers, Super Hooligan și Campionatul Național American de Flat Track.

Indian Motorcycle Racing

Tyler O’Hara

2022 a fost un an istoric pentru Indian Motorcycle Racing, cu o triplă reușită fără precedent, titluri de campion la trei clase diferite de concurs: MotoAmerica Mission King of the Baggers (KOTB), Super Hooligan National Championship (SHNC) și Progressive Insurance American Flat Track SuperTwins. Acum, echipele oficiale ale uzinei se pregătesc să înceapă sezonul 2023 intenționând să apere cele trei titluri de campion cucerite și să ridice din nou ștacheta performanței.

Tyler O’Hara, învingător în 2022 al competițiilor King of the Baggers și Super Hooligan și coechipierul său Jeremy McWilliams vor pilota în acest an motocicletele S&S Indian Challenger și S&S FTR în seria MotoAmerica, în timp ce Jared Mees, campion AFT

Indian Motorcycle Racing

Jeremy McWilliams

SuperTwins, încearcă să egaleze recordul istoric reușit de Scottie Parker, de nouă ori campion național.

Compania a anunțat, de asemenea, alocarea unui fond de peste 400.000 dolari pentru susținerea competițiilor KOTB, SHNC și AFT.

În afară de efortul financiar depus pentru susținerea echipelor oficiale, Indian Motorcycle Racing oferă un fond de premiere de 83.000 $ în KOTB și de 41.000 $ în SHNC.

Pentru KOTB vor fi oferite următoarele sume: 20.000 $ pentru sprijinirea campionatului, 3000 $ pentru campion, 1000 $ pentru locul doi și 500 $ pentru locul trei, iar pentru SNHC aceleași sume pentru premiere și 5000 $ pentru competiție.

Indian câștigă American Flat Track

Împreună cu Jared Mees la lansarea modelului Indian FTR 1200

În AFT SuperTwins, Jared Mees, campionul în exercițiu AFT SuperTwins, pilotând un Indian FTR750 pentru al șaptelea an consecutiv, intră în 2023 cu opt titluri de campion național AFT, doar unul mai puțin decât recordul istoric de nouă deținut de Scottie Parker, un record despre care mulți au presupus că nu va fi egalat sau doborât niciodată.

Pentru susținerea competiției AFT SuperTwins, Indian Motorcycle Racing va oferi 25.000 $ și premii pentru piloți, începând cu 7500 $ pentru campion și diferite sume pentru ocupanții următoarelor locuri până la locul 10.

Indian Motorcycle Racing

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*