TIBERIU TROIA

Harley-Davidson a anunțat azi apariția a două noi modele CVO

Modelele Harley-Davidson CVO Street Glide și CVO Road Glide  produse în serie limitată vor fi prezentate în iunie, la evenimentele de sărbătorire a 120 de ani de existență a companiei.

Harley-Davidson CVO 2023

Începând din 1999, modelele Harley-Davidson din familia CVO (Custom Vehicle Operations) sunt o colecție de motociclete de producție limitată care oferă rafinament al stilului și al designului, măiestrie a lucrăturii și atenție la detalii, alături de performanță de vârf. 

De-a lungul deceniilor, designerii și inginerii de la Harley-Davidson au dezvoltat cu atenție aceste motociclete, introducând îmbunătățiri progresive pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de pilotaj, respectând în același timp moștenirea și poziția lor ca simboluri în inimile entuziaștilor din întreaga lume.

Harley-Davidson CVO 2023

Harley-Davidson a anunțat azi două noi motociclete CVO 2023, cu design vizual nou, tehnologie avansată și performanță dinamică, ale căror detalii vor fi anunțate pe 7 iunie 2023, odată cu premiera oficială a noilor CVO 2023 Street Glide și CVO Road Glide.

Harley-Davidson CVO Street Glide 2023 

Carenajul tip “Batwing” complet nou instalat pe modelul CVO Street Glide 2023 are un profil care sugerează viteza și un parbriz mult mai înclinat, în timp ce decupările de sub far sunt mai pronunțate, iar semnalizatoarele sunt integrate în carenă.

Harley-Davidson CVO 2023

În timp ce emblematica formă de „T” a carenei este păstrată, silueta și conturul grafic au fost modernizate iar formele noului carenaj se armonizează cu cele ale rezervorului de combustibil  și ale genților laterale. Semnătura luminoasă în formă de „omega” oferă recunoaștere instantanee a noului model, iar semnalizatoarele se integrează perfect în elementele farului.

Harley-Davidson CVO Road Glide 2023

Noul model CVO Road Glide care prezintă o actualizare agresivă a carenei “bot de rechin” al generației 2022 se integrează cu formele rezervorului de combustibil, a capacelor laterale și a genților. Farul unic cu LED are o formă largă, orizontală, dar pare să aibă elemente duble, amintind de o caracteristică cheie a tuturor carenajelor modelului Road Glide anterioare, iar lămpile de semnalizare sunt integrate în porțiunile exterioare ale farului.

Harley-Davidson CVO 2023

Ambele modele dispun de:

– Design radical modificat

– Noul motor Milwaukee-Eight VVT 121

– Suspensie complet nouă

– Sistem infotainment complet nou

Mai multe detalii vor fi anunțate pe 7 iunie 2023. Pentru mai multe informații, vizitați www.h-d.com/ourfutureisreal.

Harley-Davidson CVO 2023

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*