TIBERIU TROIA

Polaris Ranger și GALMOBILE în folosul omenirii

GALMOBILE este un vehicul de purificare și desalinizare a apei extrem de capabil și mobil, care poate produce apă potabilă de înaltă calitate din orice sursă posibilă de apă.

GALMOBILE

Primul vehicul de acest gen din lume, GALMOBILE furnizează apă potabilă sigură insulelor îndepărtate, zonelor afectate de dezastre, satelor și orașelor afectate de secetă gravă sau chiar pentru operațiuni militare și nu numai că îmbunătățește viața oamenilor, ci în multe cazuri salvează vieți.

GALMOBILE

Inventatorii și inginerii din spatele proiectului GALMOBILE au ales Ranger Diesel ca bază datorită fiabilității și durabilității sale pentru a merge toată ziua, a capacității sale mari de încărcare utilă de 720 kg pentru a face față sarcinii echipamentelor specializate și a motorului său puternic și economic.

GALMOBILE

În plus, orice șofer din lume poate opera cu ușurință Ranger-ul cu cutia de viteze automată, cabina confortabilă și manevrabilitate ușoară. Fiind un vehicul ușor și cu dimensiuni reduse, unitatea completă poate fi transportată cu ușurință pe uscat, pe calea aerului sau pe mare, adică orice teritoriu este accesibil.

Un element cheie al Ranger Diesel îl reprezintă capabilitățile sale avansate de off-road, care îi permit să ajungă în zone dificile unde pot fi găsite surse de apă.

GALMOBILE

Tracțiunea integrală la cerere (AWD) asociată cu garda la sol de 33 cm înseamnă că echipa poate ajunge în zone care de obicei ar fi inaccesibile, iar servodirecția electrică (EPS) permite călătoria pe tot parcursul zilei fără a provoca oboseală.

Dispune, de asemenea, de tehnologie instalată de Polaris, cum ar fi sistemul control al frânei de motor (EBS) cu control activ de coborâre (ADC) care controlează frânarea în pantă, pentru mersul lin și controlat pe coborâri abrupte, chiar și atunci când este încărcat cu echipament greu.

GALMOBILE

Realizat datorită celor de 27 de ani de experiență ai echipei de specialiști în furnizarea de soluții de tratare a apei, GALMOBILE operează în prezent în zone din Israel și India, dar are aplicații în întreaga lume.

Echipamentul montat pe Polaris Ranger dispune de toate elementele necesare pentru a furniza apă potabilă sigură: tuburi de alimentare pentru sursa de apă, tehnologie de tratare, instalații de depozitare și robinete de distribuție. Este nevoie de doar 30 de minute pentru a finaliza procesul de la intrare la ieșire, iar o unitate poate purifica până la 140.000 de litri pe zi.

GALMOBILE

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*