TIBERIU TROIA

RANGER XD 1500, noul model side-by-side extrem produs de Polaris

Polaris Off Road, liderul mondial în producția de vehicule utilitare, deschide noi drumuri cu primul side-by-side utilitar extrem, noul RANGER XD 1500.

Polaris RANGER XD 1500

Cu forța lor brută și confortul de neegalat, vehiculele din noua clasă extremă RANGER side-by-side sunt echipate cu primul motor ProStar 1500 cmc, transmisie automată STEELDRIVE pentru o fiabilitate mai mare și un control precis, peste 70 de accesorii noi pentru personalizare și  sistemul exclusiv Lock & Ride MAX de la Polaris.

Polaris RANGER XD 1500

RANGER XD 1500, cu singurul motor utilitar de 1500 cmc din industrie, oferă cu peste 30% mai multă putere și cu peste 50% mai mult cuplu decât cel mai apropiat model concurent.

– Motor ProStar 1500 cmc cu 3 cilindri, cu o putere de 110 CP și un cuplu de 142 Nm.

– Capacitatea cutiei de marfă de 680 kg, oferind cu aproape 50% mai mult volum al cutiei decât cel al modelelor existente pentru o productivitate maximă, cu mai puține drumuri și încărcături mai mari.

Polaris RANGER XD 1500

– Capacitate de remorcare de 1587 kg, cu aproape 40% mai mult decât la modelele existente.

– Garda la sol record: toate modelele RANGER XD 1500 au garda la sol de 38 cm pentru a depăși obstacolele mari.

– RANGER XD 1500 are un cadru dintr-o singură piesă din oțel de înaltă rezistență, cu o rigiditate la torsiune cu 160% mai mare pentru o călătorie mai lină și o etanșare mai bună a cabinei.

Polaris RANGER XD 1500

Echipat cu cea mai spațioasă cabină existentă pe modelele SxS, XD 1500 oferă spațiu sporit pentru picioare și umeri, facilitând intrarea și ieșirea din vehicul. Scaunele reglabile și volanul telescopic permit șoferilor să găsească potrivirea perfectă pentru înălțime și preferințele de condus.

RANGER XD 1500 este echipat cu un selector pentru modurile de pilotaj rotativ, intuitiv și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să aleagă între patru moduri diferite de conducere.

Polaris RANGER XD 1500

Piloții beneficiază de confort chiar și în condiții meteorologice nefavorabile, cu un sistem de climatizare HVAC complet nou și o cabină ProShield complet închisă, care a fost reproiectată cu etanșare îmbunătățită pentru a preveni pătrunderea prafului și a apei, în timp ce menține  temperatura din cabina cu climatizare controlată.

Polaris RANGER XD 1500

Bordul are ecran tactil rezistent la apă de 7”, alimentat de tehnologia RIDE COMMAND, cu o cameră de rezervă, navigare GPS indiferent de serviciul mobil și radio AM/FM cu posibilitate de streaming Bluetooth.

Vehiculul este echipat în configurație standard cu unul dintre cele mai cuprinzătoare pachete de dotări, care include anvelope de 29”, scaune glisante pentru confort personalizabil, patru moduri de pilotaj, faruri cu LED-uri de mare putere pentru vizibilitate sporită și porturi USB cu capacități

Polaris RANGER XD 1500

multiple de încărcare, are sistem de frânare optimizat și suspensii performante pentru a asigura performanța într-o varietate de medii off-road.

Toate modelele gamei Polaris pot fi achiziționate din magazinele firmei ASP Group East, importator oficial pentru România, Bulgaria și Republica Moldova, magazine aflate în București,  Cluj-Napoca și în Timișoara sau din rețeaua de dealeri autorizați ai acestei companii.

Polaris RANGER XD 1500

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*