TIBERIU TROIA

Indian Motorcycle a prezentat online modelele din gama 2024

Principalele noutăți din gama Indian 2024 sunt modelele FTR x 100% R Carbon, Challenger Elite și sistemul PowerBand Audio reproiectat.

Indian gama 2024

Indian Motorcycle a anunțat o colaborare cu 100%, marcă înregistrată a grupului Brembo, parteneriat care va influența întreaga sa gamă de modele pentru anul 2024.

Indian Motorcycle are o gamă largă, de la motocicletele de stradă FTR și cruiserele Scout și Chief, până la baggere și modele pentru ture lungi, inclusiv Indian Super Chief, Springfield, Chieftain, Indian Challenger și modelele Roadmaster și Indian Pursuit complet echipate.

Indian gama 2024

Indian Motorcycle a făcut echipă cu 100% pentru a sărbători piloții care îndrăznesc să-și croiască propria cale. Cu o legătură 100% și momentele emblematice care au construit motocrosul modern de astăzi și istoria de 123 de ani a sportului în care s-a implicat Indian Motorcycle,  aceste două mărci americane au contribuit la modelarea motociclismului american actual.

Indian gama 2024

Fiind influențat de modelele utilizate în sportul cu motor, FTR x 100% R Carbon a fost proiectat pentru piloții care vor să iasă în evidență. Motocicleta are rezervorul de benzină realizat din fibră de carbon și vopsit în culoarea Blue Candy, ca și carcasa farului, capacul șeii și aripa față. Cadrul său vopsit electrostatic în alb lucios atrage atenția, în timp ce accentele roșii și finisajele  deosebite completează formele spectaculoase ale motocicletei. 

Indian gama 2024

Indian Challenger Elite 2024 poate fi considerat cel mai complet bagger american. Cu doar 325 unități disponibile în întreaga lume, piloții vor întoarce capetele văzând schema sa coloristică specială, în timp ce dotările deosebite oferă confort la plimbările lungi.

Indian gama 2024

Motocicleta este oferită în configurație standard cu noul sistem PowerBand Audio complet reproiectat, care include patru difuzoare de 100 de wați, două difuzoare în carenă și două difuzoare instalate pe gențile laterale, împreună cu o șa complet nouă, cusută personalizat, care oferă confort pe tot parcursul zilei.

Indian gama 2024

Pe lângă noile culori interesante, celelalte modele Indian din gama 2024 prezintă numeroase actualizări și îmbunătățiri pe care le voi prezenta.

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau X (ex Twitter) iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*