TIBERIU TROIA

În vizită la magazinul ATH Moto din Cluj, locul în care s-a născut proiectul Xplorator Adventures

Chiar dacă este una dintre cele mai noi și ambițioase inițiative din lumea moto românească, Xplorator Adventures a devenit imediat după lansarea pe piață un proiect tentant. 

Unde s-a născut proiectul Xplorator Adventures

Compania ATH Moto este liderul incontestabil al vânzărilor de ATV și unul dintre principalii jucători ai lumii moto din România.

Acolo, în magazinul din Cluj a început totul și tot acolo a început povestea expedițiilor românești în America de Sud, Xplorator Adventures.

Unde s-a născut proiectul Xplorator Adventures

Probabil că nimic nu s-ar fi întâmplat fără rezultatele extraordinare reușite de echipa care a plasat producătorul CFMOTO pe unul dintre primele locuri al vânzărilor în doar câțiva ani de la începerea operațiunii.

Sau poate că povestea ar fi început și fără sprijinul uzinei din China, pentru că inițiatorii acestei acțiuni au fost foarte hotărâți, dar așa a fost mai ușor.

Unde s-a născut proiectul Xplorator Adventures

Aventura a început cu cele șapte motociclete pe care entuziaștii noștri le-au cumpărat din Peru, cu ajutorul companiei CFMOTO, care a făcut legătura cu importatorul local, simplificând din punct de vedere logistic întreaga aventură.

Dar povestea proiectului Xplorator Adventures am postat-o, acum e vorba despre magazinul în care s-a născut ideea acestor expediții românești în America de Sud.

Unde s-a născut proiectul Xplorator Adventures

La prima vizită ești surprins încă de la intrare, mai ales pentru că nu te aștepți la un astfel de spectacol de la un complex de containere.

Este un loc în care visele capătă viață pentru orice pasionat de plimbări în natură și activități sportive.

Nu este dedicat campionilor, este un magazin pentru toți, în care îți poti găsi bicicleta, motocicleta sau ATV-ul potrivit, alături de echipamentul corect pentru astfel de activități.

Unde s-a născut proiectul Xplorator Adventures

Și pentru că nimic nu este întâmplător, echipa din magazin, care întâmpină clienții cu căldură, este formată din pasionați ai sporturilor cu motor, unii dintre ei fiind chiar cei care au făcut parte din prima expediție în Peru, în frunte cu Emilian, managerul magazinului.

În scurta mea vizită făcută magazinului ATH Moto din Cluj, evident că nu am ratat ocazia unei discuții cu Emilian, cea mai bună șansa de a relua de la capăt poveștile spectaculoase ale turului Xplorator Adventures, făcut în cealaltă parte a lumii, filmare pe care o puteți urmări în link.

Unde s-a născut proiectul Xplorator Adventures

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau X (ex Twitter) iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*