TIBERIU TROIA

Protecțiile și echipamentele de ploaie și vreme rece produse de Tucano Urbano

Gama de accesorii și echipamente produse de Tucano Urbano este foarte cuprinzătoare și face posibilă utilizarea motocicletei de-a lungul întregului an. 

Cel mai cunoscut și cel mai reprezentativ reper produs de Tucano Urbano este Termoscud, șorțul de protecție pentru pilot, produs în peste 200 de variante personalizate pentru cele mai cunoscute modele de scutere și motociclete.

Protecțiile Tucano Urbano

Principalul avantaj al conceptului Termoscud este componenta gonflabilă care ridică gradul de utilitate și confort al protecției.

În afară de polivalența acestui accesoriu, el poate fi folosit în combinație cu protecția similară gândită pentru pasager, care poate fi atașată la nevoie.

Protecțiile Tucano Urbano

Ca o completare a acestui accesoriu există o gamă întreagă de protecții pentru mâini, care se atașează pe ghidon, în funcție de modelul manetelor motocicletei / scuterului și configurația comenzilor de pe ghidon.

Protecțiile Tucano Urbano

Pe lângă elementele de protecție, Tucano Urbano oferă o colecție de echipamente pentru folosința pe motocicletă, cu protecții specifice și sisteme patentate de companie, una dintre acestea fiind linia de haine HYDROSCUD.Protecțiile Tucano Urbano

Acesta este sistemul înregistrat care garantează impermeabilitatea și respirabilitatea, hidroizolația 100% împotriva ploii fiind garantată de o membrană interioară și de utilizarea unor țesături speciale acoperite cu clapă de scurgere a apei și cusături protejate, în timp ce respirabilitatea este asigurată de membrana interioară și de sistemele de aerisire poziționate pe spate și sub mâneci.

Pentru folosința extremă există și piese cu încălzire sau elemente de încălzire care pot fi introduse în buzunare speciale ale protecțiilor. 

Gama de accesorii și echipamente Tucano Urbano este comercializată în România de compania The Bike Hub Romania și poate fi găsită la magazinul din București al companiei.

.

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*