TIBERIU TROIA

Firma spaniolă MITT Motorcycles a prezentat noile modele la EICMA 2023

Recent intrată în România, compania MITT Motorcycles a adus la EICMA 2023 câteva noi modele surprinzătoare pe lângă cele din gama existentă în acest sezon.

MITT Motorcycles la EICMA 2023

Produsele firmei fiind foarte răspândite în Spania și Portugalia și mai puțin în restul Europei, MITT Motorcycles era cunoscută până acum datorită gamei largi de modele de 125 cmc, scutere și motociclete bine lucrate și cu forme atrăgătoare.

La această ediție a expoziției internaționale de motociclete de la Milano, compania a prezentat mai multe modele interesante, de cilindree medie.

MITT Motorcycles la EICMA 2023

Motocicleta cu cel mai mare motor din gama existentă până acum a fost modelul de aventură numit 530, dar pentru sezonul următor a apărut varianta 555, echipată cu același motor cu doi cilindri gemeni paraleli de 471 cmc, dar cu modificări față de varianta precedentă.

MITT Motorcycles la EICMA 2023

Surpriza mare a standului prezentat de MITT au fost cele trei modele din gama cruiser, din care cel mai mare, numit Eighty Eight, cu motor de 800 cmc, seamănă cu vechiul model Harley-Davidson Sportster.

MITT Motorcycles la EICMA 2023

Modelul mijlociu are motor de 650 cmc iar mezinul familiei este un cruiser de 125 cmc cu doi cilindri, așa cum făceau toți producătorii importanți cu vreo 25 de ani în urmă și cum nu mai face nimeni acum.

MITT Motorcycles la EICMA 2023

Nu am cum să trec peste o nouă motocicletă de 125 cmc prezentată în expoziție, modelul GP1, sosit în România încă din primul lot intrat în țară, parcă mai frumos decât GP2 pe care l-am prezentat cu puțin timp în urmă.

MITT Motorcycles la EICMA 2023

Rămâne de văzut care dintre noile modele vor fi disponibile în sezonul următor și pe care va decide importatorul MITT România să le aducă pentru piața din țara noastră.

Scuterele și motocicletele MITT Motorcycles sunt comercializate în România de MITT România din București, companie parte a Toyo Group.

MITT Motorcycles la EICMA 2023

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*