TIBERIU TROIA

Cele două modele Ducati Panigale replica a motocicletelor campionilor mondiali au ajuns la București

Ducati a sărbătorit dubla victorie a titlurilor de campion din MotoGP și WorldSBK 2022 lansând pe piață două serii speciale Panigale V4 replica inspirate de modelele Desmosedici GP și Panigale V4 R ale campionilor mondiali Francesco Bagnaia și Álvaro Bautista.

Cele două serii speciale sunt realizate pe platforma modelului Panigale V4 S și sunt replica a motocicletelor lui Pecco Bagnaia #63 și Álvaro Bautista #19. Fiecare motocicletă din serie poartă pe rezervor autograful original al pilotului, protejat cu un strat de lac transparent.

Ducati Panigale replica

Cele două motociclete, produse în serie limitată și numerotată, sărbătoresc anul înființării companiei Ducati, fiind produse câte 260 de unități din fiecare, în cinstea anului 1926, atunci când compania a fost înființată.

Ducati Panigale replica

La fel ca motocicletele de competiție din care sunt inspirate, cele două Panigale V4 2022 World Champion Replica sunt oferite doar în configurație cu un singur loc, au gravat pe jugul superior numele modelului și numărul motocicletei, ambreiaj uscat STM-EVO SBK cu nouă

Ducati Panigale replica

discuri, evacuare Akrapovič omologată pentru stradă (cu 2 kg mai ușoară decât cea originală), sistem de frânare Brembo cu etriere Stylema R și pompă de frână reglabilă MCS, scărițe reglabile Rizoma din aluminiu și parbriz al carenei de curse.

Ducati Panigale replica

Alte detalii tehnice care caracterizează aceste motociclete speciale sunt scutul termic al galeriei de evacuare din spate, capacul alternatorului, aripile față și spate și conductele de frână față, toate realizate din fibră de carbon.

Ducati Panigale replica

Tot din fibră de carbon combinată cu titan, este produs capacul care protejează bascula monobraț, în timp ce motocicletele din seria dedicată lui Álvaro Bautista #19 au rezervorul realizat din aluminiu periat care se regăsește pe unele versiuni Panigale V4.

Fiecare motocicletă este livrată într-o cutie cu grafică dedicată și vine cu un certificat de autenticitate, o husă personalizată și sistemul de colectare a datelor Ducati Data Analyser+.

Ducati Panigale replica

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*