TIBERIU TROIA

Honda Transalp și protecțiile produse de firma germană Hepco & Becker

Pentru noul model Transalp produs de Honda, firma Hepco & Becker a lansat o gamă de accesorii dedicate formată din elemente de protecție și sisteme de bagaje.

Accesorii pentru Honda Transalp

Principalele repere produse pentru modelul Transalp și cele mai cerute, în același timp, sunt barele de protecție, produse în două culori, negru și argintiu.

Accesorii pentru Honda Transalp

Sunt disponibile bare de protecție pentru motor și rezervor și ele pot fi instalate în orice configurație, împreună cu barele oferite de Honda sau doar cele produse de Hepco & Becker.

Accesorii pentru Honda Transalp

Împreună cu barele de protecție a motorului poate fi instalat scutul de protecție, disponibil în două variante, vopsit electrostatic în negru sau în versiunea din aluminiu nevopsit.

Accesorii pentru Honda Transalp

Tot în combinație cu bara de jos și scutul de protecție pot fi instalate niște plăcuțe de protecție suplimentare, care măresc zona protejată a motorului.

Accesorii pentru Honda Transalp

Fiind un model care poate fi utilizat și în afara asfaltului, pentru Transalp există și protecții pentru mâini, folosite în combinație cu protecțiile originale produse din plastic.

Accesorii pentru Honda Transalp

Pentru protecția farului, care poate fi avariat de eventuale pietre, Hepco & Becker a produs o grilă metalică, element care, în afară de utilitatea ei evidentă, are și un rol estetic.

Accesorii pentru Honda Transalp

Cele mai multe dintre modelele de serie nu sunt echipate în configurație standard cu cric central, element foarte util în multe situații, iar Hepco & Becker oferă clienților un astfel de cric produs pentru o gamă largă de motociclete, inclusiv pentru Honda Transalp.

Accesorii pentru Honda Transalp

În afară de elementele de protecție, compania germană este unul dintre liderii producției de bagaje pentru motociclete, pentru care, la multe dintre modele, există un sistem de prindere a genților laterale foarte discret, așa numitul sistem tip C-Bow.

Accesorii pentru Honda Transalp

Pentru mai multe detalii legate de fiecare piesă în parte se poate accesa pagina producătorului, iar accesoriile produse de Hepco & Becker pot fi comandate din următoarele magazine specializate: Motor Team, Honda Nord și Asko Group din București, Bardak Motor din Clinceni (București), Est Bike din Constanța, Coc Motor și Motoland din Cluj, MyMoto din Craiova, Moto24 din Brașov și Madras din Iași.

 

Accesorii pentru Honda Transalp

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau X (ex Twitter) iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*