TIBERIU TROIA

Cel mai frumos cadou pentru orice Ducatist, Panigale V4 R din piese LEGO

Ducati Motor Holding și LEGO Group au semnat un acord pentru producerea machetei Panigale V4 R, prima replică LEGO a unei motociclete Ducati.

Ducati Panigale V4 R LEGO

Cea mai performantă motocicletă înmatriculabilă construită până în prezent de Ducati, Panigale V4 R, al cărui motor Desmosedici Stradale R, cu patru cilindri în V, produce 221 CP în configurație standard și poate ajunge la 234 CP, cu ajutorul eșapamentului produs de Akrapovič, va fi prima motocicletă reprodusă în cunoscuta serie de jocuri LEGO Technic.

Macheta asamblată va avea 32 cm lungime, 16 cm înălțime și 8 cm lățime, fiind compusă din 646 piese, va avea o cutie de viteze funcțională cu două trepte, direcția și suspensiile față/spate vor fi cât se poate de aproape de realitate, iar componentele carenajului vor fi roșii.

Ducati Panigale V4 R LEGO

“Ducati Panigale V4 R este un adevărat simbol și o capodoperă a tehnologiei”, a declarat Aurélien Rouffiange, Senior Designer la LEGO Technic. “Pentru mine a fost esențial să includ în proiect cât de multe detalii a fost posibil, ca să redau toate liniile și designul unic al originalului, să creez pentru prima dată o cutie de viteze funcțională, direcția și motorul care sunt mobile. Sper ca prin construcția modelului Panigale V4 R în seria LEGO Technic să aduc publicului aceeași satisfacție pe care mi-o dă mie mersul pe motocicletă. Modelul reprezintă mai mult decât o simplă joacă, este un mijloc de a deprinde noțiuni de mecanică și tehnologie, începutul unei lungi călătorii, însoțită de plăcere și pasiune.

Ducati Panigale V4 R LEGO

Ducati Panigale V4 R din seria LEGO Technic este recomandat copiilor începând de la 10 ani, dar și copilului aflat în sufletul fiecăruia dintre noi.

Nu întâmplător va fi disponibil începând de la 1 iunie, ziua internațională a copiilor, în rețeaua magazinelor oficiale Ducati, în magazinul online Ducati, magazinele LEGO și va costa 60 euro, deci va putea fi achiziționat de la magazinul Ducati din București al importatorului oficial, firma Metrotehnica Internațional și de la magazinele din teritoriu ale dealerilor autorizați ai acestei companii.

Ducati Panigale V4 R LEGO

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*