TIBERIU TROIA

Prezentare geacă Kent Roland Sands Design

Geaca Kent Roland Sands Design, fiind gândită pentru folosinţă moto, poate fi purtată şi pe stradă, datorită liniei clasice şi faptului că e comodă şi răcoroasă.

Materialul din care este realizată geaca Kent Roland Sands este produs de Millerain, o firmă britanică cu o experienţă de peste 100 de ani.

Este vorba de un bumbac ceruit cu grosime de 3 mm, tratat pentru a respinge apa, alături de accesorii de bună calitate, capse din alamă, fermoare YKK, iar la interior o căptuşeală din satin, al cărei principal rol este acela că e răcoroasă.

Geaca are o croială clasică, este dreaptă, cuKent Roland Sands Design mânecile precurbate, mai lungă la spate, pentru protecţie lombară, cu gulerul înălţat, pentru protecţie cervicală, cu fermoare la mâneci şi două rânduri de capse din alamă la guler, pentru a împiedica bareta de la guler să se mişte la viteză şi să deranjeze, în cazul în care se merge pe motocicletă cu gulerul deschis.

Sunt foarte multe buzunare, închise cu fermoare YKK, sau asigurate cu capse. În afară de buzunarele obişnuite, de la talie, închise cu fermoar şi cele de la piept, care au capse, este prevăzut un mic buzunar pe mânecă şi două buzunare interioare stânga/dreapta.

De asemenea, sunt prevăzute buzunare speciale pentru protecţiile specifice de moto, la coate, umeri şi la spate, protecţiile nefiind incluse, dar fiind oferite separat, ca accesorii de producător.

Geaca Kent Roland Sands este disponibilă în trei variante de culoare: verde-olive, albastru şi negru, se produce în dimensiuni de la S la 3XL, costă 1790 lei şi poate fi cumpărata de la magazinul Mobra Shop din Bucureşti, importatorul produselor Roland Sands Design în România.

Kent Roland Sands Design

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*