TIBERIU TROIA

Prezentare Rokker Red Selvage jeans

Filosofia producătorului Rokker este stil şi protecţie fără compromis, iar Red Selvage jeans respectă standardele companiei.

Red Selvage jeans au o croială clasică, foarte asemănători cu Levi’s 510, cu talie joasă, drepţi şi strânşi pe picior, cu cele cinci buzunare tipice pentru jeans.

Materialul de bază este 100% bumbac prespălat Denim Red Selvage, tratat pentru a respinge apa, dar detaliul care face ca aceşti pantaloni să fie consideraţi echipament de moto, nu simpli jeans, este căptuşeala existentă pe întreaga lungime a pantalonilor.

Produs de o firmă eveţiană de prestigiu, Red Selvage jeansmaterialul Schoeller-Dynatec, din care este produsă căptuşeala, este rezistent la abraziune, rezistent la vânt şi tratat pentru a respinge apa.

Materialul a fost testat în condiţii care simulau un accident moto urmat de o frecare constantă a echipamentului, iar Schoeller-Dynatec a rezistat timp de 11 secunde unei fricţiuni care imita deplasarea cu 100 km/h.

Pantalonii se închid cu nasturi metalici, din care unul singur este vizibil, restul fiind mascaţi, pentru a proteja vopseaua motocicletei şi, din acelaşi motiv, nu sunt montate capse.

Având o croială dreaptă şi fiind strânşi pe picior, nu este loc pentru protecţii suplimentare la genunchi şi şolduri, dar pot fi purtaţi cu genunchiere exterioare.

Întreţinerea recomandată este foarte simplă: se spală la 40 grade şi se calcă după spălare, proces care menţine activ si chiar îmbunătăţeşte rezultatele tratamentului aplicat pentru respingerea apei.

Red Selvage jeans sunt disponibili într-o singură culoare, se produc în dimensiuni de la 30 la 40 la talie şi 32, 34 lungime, se livrează într-o cutie din lemn împreună cu un tricou Rokker, costă 1770 ron şi pot fi cumpăraţi din magazinul Mobra Shop din Bucureşti, importatorul produselor Rokker în România.

Red Selvage jeans

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*