TIBERIU TROIA

Moș Crăciun vine cu camionul la Harley-Davidson București

Ajuns la a opta ediție, Harley on Tour își așteaptă fanii sâmbătă și duminică, 27 și 28 mai, între orele 10.00-17.00, la magazinul H-D București.

Harley on tour 2016

Toți bărbații sunt copii și rămân copii toată viața. Cineva mai deștept decât mine a născocit o vorbă de șagă: “diferența dintre băieți și bărbați e făcută de valoarea jucăriilor”.

Înțelegând conceptul și rolul pe care îl joacă motocicleta-jucărie în viața

bărbatului-copil, marii producători au început să ofere potențialilor clienți posibilitatea de a alege viitoarea jucărie. Cum altfel decât oferind motoare la test și nu unul, două, ci câte un camion plin.

Moda a fost lansată de Harley-Davidson cu mai bine de zece ani în urmă.

Recunoscută ca pionier al marketingului, singura companie care a reușit să-și convingă clienții să-și tatueze numele firmei din dragoste pentru produsele ei, Harley-Davidson a născocit multe metode de atragere și fidelizare a fanilor.

Una dintre ele, poate cea mai îndrăgită de pasionații de motoare, este camionul cu motociclete, care vizitează pe rând, magazinele Harley-Davidson din Europa.

Pentru orice motociclist, senzațiile pe care le oferă o flotă de peste 20 de motoare din cele mai noi modele, echivalează cu bucuria unui copil lăsat liber într-un magazin cu jucării. Este cam ca un Crăciun în plină vară.

Asta se întâmplă și în România de vreo 8 ani, iar metoda a fost preluată și de alte firme mari.

Testele se fac pe baza unei inscrieri, evenimentul a fost anunțat pe site-ul companiei gazdă cu mult timp înainte și sfârșitul de săptămână va reprezenta pentru împatimiții moatoarelor încă o ocazie de a strânge rândurile și de a se întâlni pentru o partidă de motociclism teoretic.

Posesori de Harley-Davidson sau nu, toți cei care vor să vada motoare pe care nu și le permit în stoc multe magazine din Europa, sunt așteptați la magazinul Harley-Davidson de o adevărată flotă formată din 23 de modele din toate gamele.

Harley® on Tour

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul  POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*