TIBERIU TROIA

Lumea Ducati vă așteaptă la Qreator  

Evenimentul organizat de Ducati România la Qreator este mai mult decât o simplă expoziție, este o fereastră deschisă către lumea Ducati și modul ei de viață.

Lumea Ducati la Qreator

Cu modele iubite de unii și urâte de alții, motocicletele Ducati au generat pasiuni și sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai frumoase din lume.

Între 25 – 31 martie 2019, importatorul Ducati în România, firma Metrotehnica, organizează un eveniment de marcă în centrul Bucureștiului.

Găzduită de Qreator, într-o clădire superbă, reprezentativă pentru arhitectura interbelică românească, manifestarea urmărește să prezinte publicului ultimele motociclete produse de Ducati pentru sezonul 2019, fantasticele modele sportive

Panigale V4R și Panigale V4 Speciale, exotica Diavel 1260, noile versiuni Multistrada și să stimuleze pasiunea creatoare a celor care iubesc motocicletele.

În afară de motociclete, vor exista ateliere de creație pentru pasionații de desen, pictură, fotografie și muzică, în care vizitatorii își vor putea testa abilitățile.

Va fi organizat un concurs de creație, cele mai bune lucrări vor fi premiate, iar iubitorii de motociclete vor avea ocazia să participe la întâlniri și discuții.

Timp de o săptămână, zilnic, începând de la ora 10.00, spațiul expozițional aflat în apropierea Pieței Victoria va fi deschis pentru toți cei care vor să afle mai multe despre lumea Ducati, accesul este liber, dar lăsați acasă animăluțele.

Ne vedem acolo…

Lumea Ducati la Qreator

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de cele mai multe ori, cu și despre motociclete şi sunt postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE, dar pot fi citite și pe   FacebookLinkedIn și Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*