TIBERIU TROIA

Recital Yamaha la Tokyo Motor Show 2019

Câteva concepte revoluționare și mai multe proiecte spectaculoase au putut fi admirate în standul firmei Yamaha la Tokyo Motor Show 2019.

Yamaha la Tokyo Motor Show

Yamaha Tricity 300

Cea de-a 46-a ediție a celei mai importante expoziții auto din Japonia și-a deschis porțile pentru public în această săptămână, cu tema „Urmează şi mai multă bucurie – ARTĂ pentru posibilităţi umane”.

Manifestarea este organizată începând din 1954 și este recunoscută pentru numărul mare de concepte expuse de producători de-a lungul timpului.

Yamaha la Tokyo Motor ShowYamaha la Tokyo Motor Show

Toți marii producători locali se întrec în a prezenta rezultatele muncii echipelor de cercetare și pun accentul pe proiectele vizionare, din care multe au toate șansele să schimbe viitorul, pentru că mare parte dintre conceptele expuse devin în scurt timp produse de serie.

Și în acest an Yamaha are o prezență de excepție.

A fost lansat în premieră noul Tricity 300, primul triciclu produs de Yamaha care poate fi condus cu permis categoria B, un viitor succes garantat în România.

Yamaha la Tokyo Motor Show

MW-Vision Concept

Modelele Tricity au format o adevărată gamă, iar noul Tricity 300 se adresează unei noi categorii de clienți, segment de piață care se pare că este foarte mare, utilizatorii fără permis categoria A, care sunt interesați de soluții alternative pentru traficul infernal din țara noastră.

O altă noutate absolută este conceptul MW-Vision, un triciclu cu habitaclu, având aceeași tehnologie LMW folosită pe modelele Tricity și pe Niken, motocicleta cu trei roți lansată anul trecut.

Yamaha la Tokyo Motor Show

În stand sunt expuse trei scutere electrice, cu autonomie și putere diferită, E01, E02 și E-Vino, primele două fiind la stadiul de proiect, cel de-a treilea model fiind intrat în producție.

Sunt expuse și modele cunoscute lansate recent, Tenere 700, Niken GT, YZ450FX și modelul electric de trial, TY-E.

Yamaha la Tokyo Motor Show

Vehicul autonom Land Link Concept

Pe lângă motociclete și scutere, Yamaha prezintă biciclete electrice asistate, un vehicul autonom, Land Link Concept, vehicule pentru persoanele cu dizabiliățti și drone utilitare.

Multe dintre vehiculele prezente în standul pregătit de Yamaha la Tokyo Motor Show vor putea fi văzute peste două săptămâni la EICMA, cea de-a 77-a ediție a expoziției internaționale de motociclete de la Milano.

Yamaha la Tokyo Motor Show

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*