TIBERIU TROIA

Diavel 1260 Lamborghini, una dintre cele mai frumoase motociclete Ducati din ultimul timp

Inspirată din formele și culorile modelului Lamborghini Siàn FKP 37, Ducati Diavel 1260 Lamborghini a fost produsă în 630 de unități.

Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Cu câteva luni în urmă, Ducati a prezentat online un model exclusivist pe care urma să îl lanseze pe piață, primul proiect realizat în parteneriat cu producătorul Lamborghini.

Realizată pe platforma modelului Diavel 1260, noua versiune Lamborghini este inspirată de formele celei mai puternice mașini realizată de producătorul italian, cu o putere de 819 CP.

Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Toate cele 63 de unități din modelul Lamborghini Siàn FKP 37 sunt personalizate, respectând cerințele fiecărui client în parte, formele noului model fiind inspirate de un model Lamborghini care a devenit legendă, Countach.

Diavel 1260 Lamborghini a fost proiectat utilizând același limbaj stilistic care defineșste mașinile supersportive, unele componente fiind redesenate.

Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Jantele sunt forjate, toate piesele piesele caroseriei sunt produse din fibră de carbon, iar culorile folosite sunt aceleași cu cele de pe Siàn FKP 37: “Gea Green” pe componentele caroseriei și “Electrum Gold” pe cadru, codița șeii și jante.

Alte elemente importante care se regăsesc în designul modelelor Lamborghini sunt hexagonul și litera Y, hexagonal fiind finalul eșapamentului, iar litera Y fiind reprezentată pe materialul cu care este capitonată șaua.

Ducati Diavel 1260 Lamborghini

În afară de culori și materialele folosite, calitatea deosebită a finisajelor au făcut din Diavel 1260 Lamborghini una din cele mai dorite motociclete, comenzile primite din întreaga lume depășind cu mult totalul de 630 de unități pe care fabrica a anunțat că le va pune în vânzare.

Dintre acestea, doar una a fost putut fi comandată de importatorul din România, motocicletă care a fost vânduta imediat.

După prezentarea pe care am făcut-o la sosirea acestei motociclete, solicitările telefonice au explodat și, probabil că, dacă ar fi existat, s-ar fi vândut mult mai multe unități, chiar dacă prețul nu a fost la îndemâna tuturor.

Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*