TIBERIU TROIA

Honda Forza 750 a primit premiul Red Dot pentru design

După ce anul trecut CBR 1000 RR-R Fireblade SP a primit prestigioasa distincție, Forza 750 este cel de-al doilea model Honda premiat pentru formele sale.

Honda Forza 750

Red Dot Design Award este un premiu internațional de design acordat de compania Red Dot GmbH & Co.KG din Germania. Premiul se acordă pentru designul produselor industriale diverse, design de firmă și comunicare și concepte de design.

Producători și designeri se pot înscrie la concurs, produsele concurente fiind jurizate de un juriu format din 40 de specialiști din toată lumea.

Fiind una dintre primele și cele mai importante recunoașteri ale excelenței în domeniul designului, Red Dot a devenit unul dintre cele cunoscute și râvnite premii, dovadă fiind participarea numeroasă.

Ca orice firmă care se respectă, Honda a participat la mai multe ediții ale concursului, înregistrând rezultate pe măsură: modelele Accord Tourer în 2008 și Insight în 2009 au primit premiul „Red Dot”, iar Honda S2000 în 2001 și Civic în 2006 au primit premiul „Best of the Best”.

Honda Forza 750

Ediția de anul trecut a reprezentat o reușită majoră și, totodată, o premieră pentru Honda, modelul Honda e, mașina cu propulsie electrică, fiind premiată la categoria “Smart product” și declarată “Best of the Best 2020”.

În același timp, juriul a premiat noul CBR 1000 RR-R Fireblade SP, acesta fiind primul model Honda care se bucură de aprecierea juriului internațional al competiției.

2021 reprezintă cel de-al doilea an consecutiv în care o motocicletă Honda este premiată pentru design, prin modelul Forza 750.

La aceeași ediție a concursului Red Dot 2021 au fost premiate două autoturisme Honda: Jazz e:HEV și Jazz Crosstar e:HEV

Lansat cu câteva luni în urmă, noul Honda Forza 750 este cel mai performant model din gama scuterelor sportive Forza, familie cu o istorie de 20 de ani, combinând comfortul tipic al modelelor GT cu performanța și formele moderne.

Forza 750 va fi disponibil pe piața din România începând din luna aprilie a acestui an, în rețeaua de magazine autorizate ale firmei importatoare Honda Trading Romania.

Honda Forza 750

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*