TIBERIU TROIA

Black and Steel, noua versiune Ducati Diavel 1260 S

Black and Steel a fost prezentată în premieră mondială în Piața Domului din Milano, între 10-13 iunie, cu ocazia evenimentului MIMO Motor Show.

Diavel 1260 S Black and Steel

După introducerea în familia Diavel 1260 a variantei exclusive Lamborghini, model produs în doar 630 de unități care s-a bucurat de un succes deosebit, Ducati a prezentat modelul Black and Steel, considerat model 2022.

Diavel 1260 S Black and Steel

Povestea acestei motociclete începe cu doi ani în urmă, sursa de inspirație a celor care au realizat versiunea Black and Steel fiind conceptul Diavel “Materico”, prezentat în 2019, cu ocazia evenimentului “Beautiful Boldness / Visionary Design”, desfășurat la Milano, expus apoi la MOARD (Motorcycle Art & Design), o expoziție dedicată designului motocicletelor.

Diavel 1260 S Black and Steel

Grafica noii versiuni Black and Steel este caracterizată de o combinație de gri lucios, negru mat și accente dinamice finisate în galben: cadrul, partea inferioara a coditei si alte cateva detalii.

Disponibilă în magazine începând din iulie, Diavel S Black and Steel este cea de-a treia versiune existentă a modelului Diavel 1260, alături de versiunea standard și S, vopsită în combinația Thrilling Black & Dark Stealth , cu roți negre și cadru roșu.

Diavel 1260 S Black and Steel

Diavel 1260 combină performanța unui maxi-naked cu ergonomia și comfortul unui power cruiser.

Inima motocicletei este motorul Testastretta DVT de 1262 cmc, care livrează 162 CP la 9500 rpm și permite atât accelerații spectaculoase, cât și un mers regulat la turații joase, pentru folosința de fiecare zi.

Diavel 1260 S Black and Steel

Șasiul garantează manevrabilitate și unghiuri de înclinare surprinzătoare combinate cu un nivel ridicat al comfortului, mulțumită și anvelopei spate de 240 mm.

Modelul Diavel 1260 S Black and Steel poate fi comandat la magazinul din București al importatorului oficial Ducati România sau la magazinele partenerilor din teritoriu.

Diavel 1260 S Black and Steel

Am postat mai jos articolul de prezentare a modelului Diavel S, material în care poate fi găsită fișa tehnică completă a modelului.

Ducati Diavel 1260 S, născut să fie vedetă – test și prezentare

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*