TIBERIU TROIA

Harley-Davidson a prezentat noua vopsea Apex

Harley-Davidson a prezentat azi noua vopsea Apex pregătită pentru nouă modele din gama Touring, care vor debuta la Raliul Sturgis, cel mai mare eveniment moto din SUA.

Harley-Davidson Apex

Vopseaua personalizată Apex este inspirată din istoria lungă a prezenței companiei Harley-Davidson în competiții.

O prezență de peste un secol în cursele de viteză în coastă, enduro sau flat track care continuă și azi, echipa oficială Harley-Davidson Screamin’ Eagle din campionatul MotoAmerica luptând pentru a-și apăra titlul de campioană obținut în 2021 la categoria King of the Baggers.

Harley-Davidson Apex

Schema coloristică Apex prezintă un contur pe rezervorul de combustibil care imită forma rezervorului de pe legendara motocicletă de flat track Harley-Davidson XR750. La modelele carenate, conturul se întoarce pentru a face legătura cu modelul trasat pe rezervor și crează un unghi care sugerează viteza.

Liniile de pe aripa față sunt continuate de cele de pe panourile laterale și genti, privită din profil motocicleta dând senzația de mișcare.

Harley-Davidson Apex

Schema de culori începe cu o vopsea de bază negru lucios (Vivid Black).

Un element grafic adaugă niste panouri vopsite în gri (Gauntlet Gray) înconjurate de o dungă portocalie (Jet Fire Orange), culoarea originală aplicată modelelor de competiție XR750. Fiecare panou este proiectat cu umbre interioare și un model discret Bar & Shield care se estompează în interior și în afara schemei.

Harley-Davidson Apex

Acest efect de decolorare a fost inspirat de modelul în carouri aplicat pe motocicletele de curse ale echipei oficiale Harley-Davidson.

Ca strat final este aplicat un lac transparent, întreaga procedură fiind realizată la Harley-Davidson York Vehicle Assembly și Harley-Davidson Tomahawk Operations.

Vopseaua personalizată Apex va fi oferită la nivel global Harley-Davidson Apexpentru perioada de comandă rămasă a modelelor din 2022 ca opțiune produsă de fabrică pentru nouă modele Harley-Davidson Grand American Touring:

  • Road King Special
  • Street Glide Special (versiunile finisate cu negru si crom)
  • Ultra Limited (versiunile finisate cu negru si crom)
  • Road Glide Limited (versiunile finisate cu negru si crom)
  • Road Glide Special (versiunile finisate cu negru si crom)

Catalogul de accesorii originale Harley-Davidson va oferi suporturi de bagaje Tour-Pak și aripi față personalizate vopsite pentru a se potrivi cu schema de vopsea Apex. Acest lucru va permite motocicliștilor să personalizeze în continuare o motocicletă comandată cu vopsea personalizată Apex.

Harley-Davidson Apex

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*