TIBERIU TROIA

Prezentare vestă de protecție Alpinestars Tech-Air 3 cu sistem airbag

Alpinestars Tech-Air 3 este un sistem de airbag activ complet autonom și nu necesită conexiuni externe sau senzori de pe motocicletă pentru a opera sistemul.

Cel mai ușor sistem de airbag autonom de la Alpinestars, Tech-Air 3 este conceput pentru a fi purtat peste sau sub jacheta motocicletei.

Este alegerea eficientă și practică pentru turele lungi, naveta urbană și aventurile off-road.

Dispunând de un șasiu principal impermeabil, ECU și electronice impermeabile, sistemul elegant, autonom poate fi purtat și sub o jachetă de motocicletă, inclusiv o jachetă Alpinestars Tech-Air Ready sau orice jachetă din piele sau textil, cu condiția ca jacheta să ofere suficient spațiu pentru ca airbag-ul să se umfle. 

Alpinestars Tech-Air 3

În vestă sunt integrați 6 senzori, trei accelerometre din care un accelerometru triaxial și trei giroscoape, unul fiind triaxial, pentru a oferi cea mai bună monitorizare a impactului într-o varietate de situații dinamice de mers și chiar și în timp ce utilizatorul staționează.

Sistemul de airbag Tech-Air 3 este activat automat prin fermoarul magnetic.

Vesta poate fi depozitată cu ușurință într-un rucsac sau sub șaua motocicletei atunci când nu este utilizată.

Alpinestars Tech-Air 3

Tech-Air 3 are un fermoar magnetic diagonal care acoperă complet pieptul și ascunde airbag-ul intern, este ușor de utilizat și oferă un sistem de închidere sigur.

Un indicator LED existent pe piept arată starea de funcționare a airbag-ului. Indicatorul LED include un semnal de avertizare haptic care utilizează vibrațiile pentru a confirma că sistemul este activat și avertizează pilotul atunci când bateria este descărcată.

Conectivitatea Bluetooth Low Energy (BLE 5.0) prin aplicația Tech-Air permite utilizatorilor să monitorizeze starea de funcționare a sistemului, starea bateriei și oferă o hartă detaliată a plimbărilor cu motocicleta prin aplicația MyRide.

Alpinestars Tech-Air 3

Un buzunar de protecție integrat poate găzdui o protecție pasivă suplimentară pentru spate.

Sistemul se umflă în 50 milisecunde de la declanșare, bateria litiu-ion are o autonomie de 40 de ore și se reîncarcă în patru ore.

Vesta Tech-Air 3 este disponibilă și într-o versiune pentru femei numită Stella, optimizată ergonomic pentru femei.

Echipamentele și sistemele de protecție Alpinestars sunt importate de compania Moto E Motion și pot fi achiziționate din magazinele proprii ale firmei, aflate în București și Târgu-Mureș, de pe pagina importatorului sau din magazinele partenerilor aflate în teritoriu.

Alpinestars Tech-Air 3

Credit foto: Alpinestars

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*