TIBERIU TROIA

Sportsman 570 EPS va fi produs de Polaris într-o nouă culoare, Military Tan

Pentru sezonul 2023 Polaris a anunțat introducerea unei noi versiuni a celui mai vândut model de ATV, Sportsman 570 EPS Military Tan Edition.

Sportsman 570 EPS

Inspirându-se de la vehiculele militare tactice Polaris care au redefinit mobilitatea ultra-ușoară pentru organizațiile militare din întreaga lume, ediția Sportsman 570 EPS Military Tan prezintă aceeași culoare a caroseriei, Military Tan, clasică, dar subtilă, o versiune disponibilă exclusiv pentru clienții Polaris din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Împreună cu arcurile vopsite cu Titanium Metallic mat și jante de 14 inch din aluminiu vopsite în negru mat, cu anvelope CST de 26 inch, ediția Sportsman 570 EPS Military Tan are un aspect agil și îndrăzneț.

Sportsman 570 EPS

Ajungând în magazine în această primăvară, ediția Military Tan are suspensie față MacPherson Strut și suspensie spate independentă Dual A-Arm, oferind o cursă a suspensiei față de 24,1 cm și 20,8 cm pe spate, împreună cu o gardă la sol de 34 cm pentru a face față pe traseele dificile și terenurile aspre.

Pentru a ajuta la îndeplinirea sarcinii mai repede sau pentru a fi pregătit pentru situații neașteptate, ediția Military Tan vine în configurație standard cu un troliu de 1.134 kg, o transmisie etanșă și o șufă sintetică premium pentru flexibilitate și rezistență superioară.

Sportsman 570 EPS

Capacitatea de remorcare de 680 kg, pe lângă capacitățile de încărcare de 41 kg față și 82 kg spate, le permite  utilizatorilor să ia cu ei tot ce au nevoie pentru călătorie.

Servodirecția electrică (EPS) și un sistem de frânare a motorului (EBS) sunt standard pe Sportsman 570 EPS Military Tan Edition 2023. Pentru platforma actuală Sportsman 570, EBS a fost dezvoltat pentru a oferi un plus de control al pilotajului, indiferent de tipul de teren, alături de un nou ambreiaj pentru o cuplare lină la viteze mai mici. Sportsman 570 EPS dispune, de asemenea, de cea mai rapidă tracțiune integrală la cerere din industrie atunci când este nevoie de tracțiune suplimentară.

Sportsman 570 EPS

Platforma Sportsman 570 a fost actualizată în 2021 cu un design îndrăzneț modificat din față  până în spate, inclusiv noul pod montat pe ghidon, cu o lumină de lucru LED puternică și integrată și port de încărcare a bateriei încorporat. Există faruri cu LED-uri cu semnalizatoare  integrate și o formă a corpului ascuțită și elegantă.

Bateria puternică de 18 Ah se află sub suportul de bagaje din față pentru un acces ușor, în timp ce suspensia etanșă, conductele de frână îmbunătățite, contactul general complet etanșat și componentele sistemului de direcție  durabile sporesc durabilitatea și rezistența.

Sportsman 570 EPS

Produsele trustului Polaris pot fi achiziționate din magazinele firmei ASP Group East, importator autorizat pentru România, Bulgaria și Republica Moldova, magazine aflate în București, Cluj-Napoca și în Timișoara sau din rețeaua de dealeri autorizați ai acestei companii.

Credit foto: Polaris

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*