TIBERIU TROIA

Indian Riders Fest 2023 va fi organizat la České Budějovice

Evenimentul Indian Riders Fest 2023 este de așteptat să fie cea mai mare adunare din lume a proprietarilor de motociclete Indian.

Indian Riders Fest 2023

Indian Motorcycle a anunțat sprijinul oficial pentru organizarea evenimentului Indian Riders Fest 2023 (IRF), care este de așteptat să fie cea mai mare adunare din lume a proprietarilor de motociclete Indian, după prezența impresionantă înregistrată la evenimentul din 2022.

Urmând a fi organizat în České Budějovice (Budweis), Republica Cehă, festivalul se va concentra în jurul unui mare sat de evenimente din zona expozițională a orașului și va avea un program bogat de evenimente în perioada 9-11 iunie 2023.

Indian Riders Fest 2023

IRF s-a născut din dorința organizatorului Jean-Marie Guyon de a aduce motocicliști din Europa și nu numai în Budweis, indiferent de limbă sau mediul cultural, pentru a-și împărtăși pasiunea pentru marca emblematică Indian Motorcycle și pentru a avea un sfârșit de săptămână  incredibil. 

Așteptările sunt mari și se anticipează că 2023 ar putea stabili noi recorduri după ce IRF 2022 a văzut peste 2500 de motociclete care au participat la festival și parada de peste 1200 de motociclete Indian.

Indian Riders Fest 2023

Situat foarte aproape de centrul orașului, satul de evenimente îi va întâmpina pe piloți cu o zonă mare rezervată motocicletelor Indian și, pentru a începe evenimentele din weekend, va avea loc un mare concert live, urmat vineri seara de o petrecere.

Cu un magazin de echipament și îmbrăcăminte originale, camionul Indian Motorcycle Roadshow care aduce motociclete de test dintre cele mai noi modele, echipa unui dealer oficial care asigură service și întreținere pentru motociclete, participanții la festival vor avea, de asemenea, o mulțime de oportunități de divertisment și cumpărături de la peste 100 de expozanți și standuri, plus șansa de a câștiga un Indian Challenger personalizat la tombola cu premii mari.

Indian Riders Fest 2023

Pe lângă mai multe concerte live de-a lungul celor trei zile, constructorii de motociclete își vor expune creațiile în Custom Indian Motorcycle Show, va exista o expoziție de motociclete vechi, în timp ce echipa The Lucky Daredevils va sfida gravitația pe faimosul zid al morții și Martin Krátky  va face cascadorii cu un FTR. 

Parada de sâmbătă a devenit un punct culminant celebru al festivalului și a crescut de la 465 de motociclete Indian în 2019, la 1200 anul trecut. Acum, organizatorii pregătesc un nou traseu de 25 km pe un traseu cu drumuri închise special pentru acest tur în așteptarea depășirii pragului psihologic de 2000 de motociclete Indian. 

Indian Riders Fest 2023

Parada va pune, de asemenea, în centrul atenției motociclistele, grupul Ladies First conducând parada, după succesul acestei inițiative începute în 2022.

După o plimbare prin frumoasa regiune Boemia, parada se va încheia în centrul orașului, în piața Přemysl Otakar II, oferind prilejul unei fotografii de neuitat, în timp ce grupurile de motocicliști își depun steagurile cluburilor în centrul pieței istorice înconjurate de motocicletele lor.

Pentru cei care doresc să participe la Indian Riders Fest 2023, dar nu pot veni cu motocicleta la eveniment, există opțiunea de a închiria o motocicletă Indian la fața locului pe perioade de patru până la șase zile prin partenerul oficial ZM-Moto.

Indian Riders Fest 2023

Închirieri vor fi disponibile la fața locului începând de marți, 6 iunie și există o gamă de 17 motociclete Indian, din gamele Scout, FTR, Chief, Chieftain și Springfield.

Prețurile încep de la 184 EUR pe zi, pentru o perioadă de șase zile a unui Indian Scout.

Mai multe informații, termeni și condiții și rezervări pe pagina evenimentului Indian Riders Fest 2023 – IndianRidersFest.eu iar pentru închirieri în link – eShop.IndianRidersfest.eu/imrental

Indian Riders Fest 2023

Foto credit: Indian Motorcycle

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*