TIBERIU TROIA

Triumph România organizează prima ediție Track Days pe circuitul Motorpark România

Primul eveniment de test ride organizat de Triumph România are loc în perioada 22-23 mai la MotorPark România cu participarea campionului Vlad Neaga.

Triumph România

La eveniment vor fi prezentate motociclete de colecție, de la cele mai noi modele din gama Roadsters, popularele modele din gama Modern Classics, până la cele mai puternice motociclete din gama Adventure.

Alături de participanți vor fi instructori și piloți care îi vor ghida pe parcursul întregii experiențe. În cadrul evenimentului, participanții au ocazia să exploreze caracteristicile și performanțele motocicletelor Triumph pentru a-și da seama care model se potrivește cel mai bine personalității fiecăruia.

Fiind echipate cu motoare cu trei cilindri, motocicletele Roadsters sunt extrem de manevrabile, oferind performanțe de înalt nivel. Acestea se evidențiază față de celelalte modele fiabilitate și manevrabilitate. Prin îmbinarea clasicului cu modernul, modelele din categoria Modern Classics, în special modelul Triumph Bonneville, oferă experiența unui motor britanic, cu detalii și finisaje premium. La polul opus, modelele din categoria Adventure oferă maximum de adrenalină și putere în fiecare moment.

Triumph România

Pasionații mărcii britanice, dar și cei care fac cunoștință pentru prima dată cu motocicletele Triumph se pot înscrie la test ride, cu respectarea următoarelor condiții:

  • să fie posesori de permis categoria A cu vechime minimă de 2 ani;
  • să prezinte la circuit permisul și cartea de identitate în original;
  • să vină cu echipament de protecție corespunzător (cască integrală, geacă moto, mănuși moto, pantaloni, ghete moto);
  • să se înregistreze utilizând formularul de înscriere (pot alege maxim 2 modele de motociclete pentru test ride);
  • să accepte confirmarea participării (un reprezentant Triumph îi va contacta pentru confirmarea modelelor, datei și orelor pentru test ride);
  • să respecte întocmai programul indicat și instrucțiunile organizatorilor.

Triumph Street Triple 765 RS

Participanții se pot înscrie la test ride prin completarea formularului de înscriere: https://triumphromania.ro/triumph-track-days/  și pot alege pentru testele pe circuit două dintre modelele disponibile.

Mai multe informații despre eveniment și despre modelele disponibile pentru test pot fi găsite pe site-ul https://triumphromania.ro/ .

Despre Triumph România

Misiunea Triumph România este de a aduce mai aproape de pasionații de motociclete britanice, populare pentru eleganța, puterea și fiabilitatea lor, de unul dintre cele mai mari branduri de motociclete britanice, care a jucat un rol esențial în modelarea universului moto. Toate motocicletele și accesoriile Triumph sunt  imaginate, concepute, desenate, dezvoltate și testate de echipele noastre dedicate. De la primele schițe și până la ansamblul final, fiecare piesă componentă e construită cu precizie pentru experiența perfectă, trecând prin șase etape importante de design și dezvoltare.

Triumph Street Triple 765 RS

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*