TIBERIU TROIA

Yamaha YZ250F 2015 – Comparaţie între motocicleta în configuraţie standard şi una preparată

După ce am văzut şi comentat cu Julian Răduţă noul model YZ450F, este rândul fratelui sau, Adrian, să ne arate motocicleta sa, Yamaha YZ250F, modelul 2015.

Am profitat de faptul că Adrian Răduţă şi Ciprian Popescu au organizat un eveniment la Ciolpani şi am pus alături două motociclete de motocros Yamaha YZ250F, una fără modificări, aşa cum o oferă producătorul, cea de-a doua preparată, aşa cum îi stă bine unei motociclete de campion.

yamaha yz450fScopul nostru a fost să comparăm motocicletele, să vedem cum este modelul 2015 standard şi ce trebuie făcut la ea, ca să emiţi pretenţii în competiţiile de profil.

Nu se putea să nimerim mai bine, pentru că Ciprian este dealer Yamaha şi cunoaste bine produsul, iar Adrian este multiplu campion, deci ştie ce trebuie să prepare la motocicleta de competiţie.

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din  13 iunie 2015.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*