TIBERIU TROIA

Test MV Agusta Brutale Dragster 800 RR – varianta video

MV Agusta Brutale Dragster 800 RR – Dotări excepţionale, componente de ultimă oră şi alegerea unui design radical: o combinaţie care nu lasă loc compromisului.

Dragster 800 RRCând atenţia la detalii aduce producţiei de serie precizia modelelor exclusive.

Când performanţa trece dincolo de graniţele logicii.

Atunci şi numai atunci, MV Agusta adaugă iniţialele RR numelui unui model.

Dotări excepţionale, componente de ultimă oră şi alegerea unui design radical: o combinaţie care nu lasă loc compromisului.

Fiecare motocicleta MV Agusta este excepţională: o MV Agusta RR este esenţa autentică a plăcerii pure a pilotajului.

Dragster 800 RREmblema RR, rezervată până acum  numai celor mai bune motociclete MV Agusta cu 4 cilindri, ia cu asalt gama modelelor cu 3 cilindri. Şi o face cu Brutale 800 Dragster RR, o combinaţie de putere, stil, design superb al şasiului şi pură forţă brută. Situată într-o clasă proprie, se află dincolo de comparaţie şi concurenţă. Pentru că este, cu toate detaliile lucrate artizanal, o întoarcere la esenţă. Emoţii pure. Exuberanţa absolută.

Brutale Dragster 800 RR duce la extrem conceptul pe care MV Agusta l-a introdus odată cu Brutale Dragster, o motocicletă ale cărei forme au fost desenate ca să taie răsuflarea. Orice accelerare, orice schimbare de viteză, totul cu un singur scop: să dezlănţuie toată puterea pe asfalt.

Cu Dragster 800, MV Agusta împinge limitele. Cu Brutale 800 Dragster RR, MV Agusta merge mai departe. Mai mulţi cai putere, mai multă electronică şi mai multă frumuseţe. Nu poţi cere mai mult.

Întregul text de mai sus este prezentarea făcuta de producător acestui model.

De obicei, orice fabrică îşi laudă produsul, aşa cum orice părinte îşi laudă copilul.

Am căutat cu atenţie să descopăr exagerările, sau erorile voite, care se pot găsi de obicei în astfel de prezentări şi am făcut-o după ce am probat motocicleta.

Nu am găsit nimic, pentru că la această motocicleta totul este la superlativ.

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din  5 septembrie 2015.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Dragster 800 RR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*