TIBERIU TROIA

Prezentare Kamikaze Jeans, pantaloni cu protecţie din Kevlar, produs John Doe

Kamikaze Jeans este un produs tipic pentru firma John Doe – îmbrăcăminte care combină aspectul hainelor purtate de bikeri în anii ’60, cu materialele de protecţie moderne

Kamikaze Jeans

Pantalonii Kamikaze Jeans nu sunt jeans obişnuiţi, ci sunt gândiţi pentru folosinţa pe motocicletă, dar şi ca îmbrăcăminte de zi cu zi.

Materialul de bază este tratat pentru a respinge apa şi permite corpului să respire, în acelaşi timp, datorită unei tehnologii brevetate de producător.

Tratamentul aplicat permite utilizarea pantalonului pe ploaie timp de 1-2 ore.

Pantalonul are o căptuşeală interioară produsă 100% din KevlarKamikaze Jeans produs în Germania de firma DuPont, inventatoarea acestui material, folosit nu numai la producerea de echipament moto, ci şi la echipamentele de protecţie militare şi chiar la blindaje, datorită rezistenţei de câteva ori mai mare decât cea a oţelului şi a greutăţii reduse.

Această căptuşeală, numită de producător Kamikaze Defense, este prezentă pe toată suprafaţa pantalonului, nu doar în anumite zone, aşa cum se procedează de obicei, asigurând o protecţie superioară.

Există şi o a doua căptuşeală interioară din plasă, pentru confort şi o ventilaţie mai bună.

Dacă prima căptuşeală din Kevlar asigură protecţie împotriva tăieturilor, temperaturilor ridicate şi este anti-abrazivă, cea de-a doua ajută la îndepărtarea umezelii de pe piele, eliminând fricţiunea care se crează între corp şi material, menţinând pielea uscată şi oferind un confort sporit.

La genunchi sunt prevăzute buzunare pentru protecţii, elemente oferite opţional de producător, protecţii uşoare şi elastice care corespund standardelor impuse de CE, nivel 2 de protecţie.

Pantalonii au aproximativ 1,2 kg, în funcţie de mărime, se produc pentru bărbaţi şi femei şi sunt disponibili în mai multe variante de culoare,

Kamikaze Jeans costă 1055 lei, acelaşi preţ cu cel menţionat pe website-ul producătorului (249 euro) şi poate fi cumpărat de la magazinul Mobra Shop din Bucureşti, importatorul produselor John Doe în România.

Kamikaze Jeans

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*