TIBERIU TROIA

Prezentare geacă Clover Ventouring

Geaca Clover Ventouring este un model recomandat pentru folosinţa de-a lungul a trei sezoane, fiind bine ventilată, dar şi 100% impermeabilă.

Geaca este compusă din două straturi: geaca propriu-zisă şi stratul interior cu membrană Aquazone Plus, brevetată de Clover, care respinge apa, dar permite corpului să respire, având şi o protecţie termică inclusă, stratul interior fiind practic o geacă separată, demontabilă, conectată prin fermoar.

Materialele folosite la stratul exterior sunt Duratek-4, Duratek-7 şi un material anti-abraziune numit Ballistic la umeri şi coate, în zonele în care sunt instalate protecţiile, toate fiind tratate pentru a respinge apa.

În afară de aceste materiale cu care Clover ne-a obişnuit, pe geacă sunt instalate nişte panouri din plasă tridimensională pe faţă, pe mâneci şi pe spate, pentru o circulaţie bună a aerului.

Ventouring

Pe toată suprafaţa gecii există porţiuni de material laminat reflectorizant pentru vizibilitate, respectând normele impuse de UE, potrivit cărora, pe orice echipament de protecţie de acest fel, trebuie să fie prevăzute porţiuni reflectorizante care să însumeze minimum 150 cm pătraţi.

Geaca are numeroase posibilitati de ajustare a volumului, pentru o potrivire perfecta.

La mâneci există câte o baretă solidă din cauciuc, cu ajutorul căreia se regleză deschiderea după dorinţă, indiferent dacă se folosesc mănuşi pe interior, sau pe exteriorul mânecii.

Alte barete de ajustare sunt pe antebraţ, pe mână, una la sold, două la talie şi o baretă la gât, cu cinci poziţii de fixare.

Geaca are două buzunare impermeabile în faţă, unul la interior, în captuşeala demontabilă impermeabilă şi buzunarul burduf de la spate.

Clover GTS-3

Protecţia dorsală tridimensională opţională

Stratul interior format din membrana impermeabilă şi stratul izolator termic este practic o geacă separată, care poate fi împachetată şi purtată ca rezervă în buzunarul de la spate.

În momentul în care apare brusc necesitatea folosirii ei, datorită unei ploi neaşteptate, sau a unei schimbări bruşte de temperatură, ea poate fi îmbrăcată pe deasupra gecii propriu-zise, fiind 100% impermeabilă şi oferind în acest fel o protecţie termică îmbunătăţită.

Geaca este echipată cu protecţii incluse la umeri şi coate şi are spaţiu prevăzut pentru introducerea unei protecţii dorsale tridimensională opţională, ca alternativă la un airbag exterior, oferit de producător, tot ca accesoriu opţional.

.

Geaca Ventouring este disponibilă în mai multe variante de culoare, în dimensiuni de la S la 3XL pentru bărbaţi şi de la XS la XL fentru femei, preţul ei este 1315 lei şi poate fi găsită în magazinul firmei Motor Team din Bucureşti, importatorul produselor Clover în România.

Geaca Ventouring poate fi văzută la SMAEB 2016, în standul firmei Motor Team, unde va fi expusă.

Ventouring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*