TIBERIU TROIA

Prezentare cască LS2 Vector Podium

Carcasa căştii Vector Podium este produsă din materiale compozite, care oferă o masă redusă şi o rezistenţă ridicată la penetrare.

În acelaşi timp, materialul este elastic, pentru o bună disipare a energiei în cazul impactului şi respectă cerinţele principalelor standarde de siguranţă, ECE şi DOT, carcasa fiind produsă în trei dimensiuni diferite.

Casca Vector Podium are două vizoare, din care unul interior pentru soare, ambele fiind din policarbonat clasa A (Optically Correct Polymer), cu mare rezistenţă la impact, oferind claritate şi evitând distorsiunea imaginii, fiind rezistente la UV, la zgârieturi şi ceaţă.

Vector Podium

Sistemul de scoatere în cazuri de urgenţă

Vizorul principal poate fi blocat, datorită unui sistem de închidere aflat pe mandibulă, poate fi scos cu uşurinţă de pe cască, fără a fi nevoie de nici o sculă şi este pregătit pentru pinlock, care este livrat împreună cu casca.

Căptuşeala interioară este realizată prin tăiere cu laser, poate fi scoasă, spălată, este antialergică şi permite corpului să respire. În acelaşi timp, piesele componente ale căptuşelii pot fi înlocuite cu altele având dimensiuni diferite, pentru o potrivire perfectă.

Casca Vector Podium este prevăzută cu un sistem de îndepărtare rapidă a căptuşelii interioare în cazuri de urgenţă. Cu ajutorul a două bucle se îndepărtează parţial căptuşeala, pentru a face mai uşoară scoaterea căştii de pe capul motociclistului, în cazul unui accident.

Sistemul de închidere este sigur, are componente metalice, iar cureaua de prindere are porţiuni dublate pentru rezistenţă sporită şi este prinsă de carcasa căştii prin intermediul unor piese metalice amplasate pe exteriorul căştii.

Vector Podium

Pe îmbrăcămintea căştii există două barete pentru fixarea ochelarilor, pentru situaţiile în care folositorul poartă ochelari în timpul mersului.

Casca Vector Podium are un sistem de ventilaţie elaborat, cu prizele de admisie a aerului complet ajustabile, cu două trepte de reglaj a prizei de pe mandibulă, pe laterale şi în partea de sus a căştii, orificiile de evacuare fiind situate în partea din spate, în apropierea spoilerului care contribuie la stabilitatea căştii.

.

Casca Vector Podium are o greutate de 1390 gr +/- 50 gr., este disponibilă în mărimi de la XS la 3XL şi în mai multe variante de culoare, preţul ei este de 890 ron şi poate fi cumpărată de la magazinul firmei ASP Group din Bucureşti, importatorul căştilor LS2 în România.

Vector Podium

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*