TIBERIU TROIA

Prezentare pantaloni pentru motocicletă Rokker Chino

Rokker Chino sunt confecţionaţi din Schoeller-Dynatec, proprietăţile materialului fiind îmbunătăţite de tehnologiile revoluţionare folosite pentru tratarea acestuia.

Pantalonii model Chino sunt caracterizaţi de forma dreaptă, uşor conică, fără pense, cu buzunare puţine, sau chiar fără, numele provenind de la pantalonii uniformelor militare din războiul dintre Spania şi Statele Unite, din 1898, uniforme fabricate în China (nimic nou sub soare !).

Stratul exterior este compus 100% din Schoeller-Dynatec, material cu care Rokker ne-a obişnuit, foarte rezistent la abraziune, este tratat pentru a respinge apa, rezistă la vânt şi permite corpului să respire.

Pantalonul are o căptuşeala din plasă şi buzunare pregătite pentru protecţii la genunchi şi şolduri, confecţionate din acelaşi material Schoeller-Dynatec, protecţiile nefiind incluse, dar fiind oferite separat.

Materialul folosit la stratul exterior esteRokker Chino tratat cu ajutorul a două tehnologii revoluţionare. Prima, denumită Coldblack, permite materialului să reflecte căldura şi razele ultraviolete.

O altă tehnologie, prin care materialul este tratat cu nanosfere, măreşte rezistenţa la apă şi murdărie, în general, păstrând pantalonii curaţi, pentru că nu permite apei şi murdăriei să pătrundă în structura materialului, totul rămânând la suprafaţă.

Tratamentul cu nanosfere permite materialului să reziste unei alunecări de 4-5 secunde la o viteză de 100 km/h, fără să fie deteriorat.

Rokker Chino nu au capse, pentru a proteja vopseaua motocicletei şi se încheie cu fermoar bine mascat.

Pantalonii sunt uşor de întreţinut, se spală la 40° C şi se calcă după spălare, pentru a păstra şi menţine rezistenţa la apă.

Materialele din care sunt construiţi pantalonii şi tehnologiile folosite transformă Rokker Chino dintr-un simplu pantalon de moto, într-o piesă de îmbrăcăminte care poate fi folosită în toate ocaziile: business, casual, sau pentru mersul pe motocicletă şi se livrează într-o cutie din lemn, împreună cu un tricou Rokker.

Rokker Chino se produc în dimensiuni de la 32 la 46 lungime şi 32, 34, 36 la talie, costă 1770 lei şi pot fi cumpăraţi de la magazinul Mobra Shop din Bucureşti, importatorul produselor Rokker în România.

Rokker Chino

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*