TIBERIU TROIA

Prezentare cască Schuberth E1 – model adventure modular

Casca Schuberth E1 oferă pasionaţilor de aventură o cască modulară premium, construită să ofere satisfacţie atunci când ies în afara asfaltului.

Echipa de designeri care a produs modelul Schuberth E1 a preluat rezultatele muncii de cercetare care a dus la apariţia modelului C1 PRO, toate avantajele şi performanţele acelei căşti, a îmbunătăţit proprietăţile aerodinamice şi aeroacustice în laboratorul firmei.

Carcasa căştii este produsă din fibră de sticlă armată cu o răşină specială, în două dimensiuni, fiind realizată folosind tehnologia Schuberth, de turnare la mare presiune, în vacuum, rezultatul fiind o cască solidă şi uşoară.

Datorită testelor efectuate în tunelul aerodinamic, casca este stabilă, nu oscilează, având o aerodinamică de excepţie şi stabilitate la viteze ridicate.

Stratul interior de protecţie este realizat din spumă EPS, proiectată modular, din segmente, asigurând o forţă sporită de absorbţie a şocurilor şi distribuire a forţelor.

Căptuşeala este concepută conform conceptului Schuberth Comfort Fit, asigurând confort şi siguranţă, fiind realizată cu mai puţine cusături, utilizând materiale atent selecţionate, Coolmax şi Thermocool, rezultatul fiind îmbunătăţirea îndepărtării umezelii şi a menţinerii unei temperaturi optime.

Schuberth E1

Sistemul de comunicatie SRC PRO Schuberth

Căptuşeala este demontabilă, lavabilă, antialergică, antibacteriană, având posibilitatea să fie ajustată în funcţie de sezon, vară/iarnă.

În interior sunt integrate două antene pentru recepţie FM şi Bluetooth, casca fiind pregătită pentru instalarea sistemului Bluetooth SRC Pro produs de Schuberth, având posibilitatea să fie folosit ca mijloc de comunicare cu alţi motociclişti, sau poate fi conectat unui GPS, MP3 player, sau telefon.

Casca este echipată cu două vizoare, din care unul pentru soare şi un cozoroc reglabil cu trei poziţii, foarte stabil. Atât vizorul principal, care are pinlock, cât şi cozorocul sunt foarte uşor de demontat, fără ajutorul vreunei scule, iar casca poate fi utilizată fără cozoroc, sau vizorul principal.

Sistemul de ventilaţie este complet ajustabil, iar priza de aer de pe mandibulă care are un filtru lavabil, asigură o creştere cu 60% a fluxului de aer faţă de modelul de la care casca a preluat forma şi caracteristicile.

Curelele de legătură sunt şi ele reglabile din ambele părţi, asigurând stabilitatea căştii şi siguranţa pilotului.

Casca Schuberth E1 este produsă în mai multe variante de culoare, este disponibilă în dimensiuni de la XS la 3XL, preţul ei este de 2970 lei, redus de la 3300 lei şi poate fi cumpărată de la magazinul firmei United Motors din Bucureşti, importatorul produselor Schuberth în România.

Schuberth E1

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*