TIBERIU TROIA

Prezentare cască LS2 Rookie FF352

Casca LS2 Rookie este recomandată folositorilor de scuter, pasagerilor, sau celor care nu sunt foarte pretenţioşi, fiind o cască cu un preţ avantajos.

Carcasa căştii LS2 Rookie este produsă din materiale compozite, având o masă redusă şi o rezistenţă ridicată la penetrare, fiind construită folosind turnarea prin injectie la presiuni înalte (HPTT).

În acelaşi timp, materialul este elastic, pentru o bună disipare a energiei în cazul unui  impact şi respectă cerinţele principalelor standarde de siguranţă, ECE şi DOT.

LS2 Rookie

Casca LS2 Rookie are vizorul corectat optic pentru a evita distorsiunea imaginii, este rezistent la UV, la zgârieturi şi ceaţă, cu mare rezistenţă la impact si are deflector, pentru a evita aburirea vizorului.

Captuşeala interioară este realizată prin tăiere cu laser, poate fi scoasă, spălată, este antialergică şi permite corpului să respire. În acelaşi timp, piesele componente ale captuşelii pot fi înlocuite cu altele având dimensiuni diferite,LS2 Rookie pentru o potrivire perfectă.

Sistemul de închidere este sigur, are componente metalice, iar cureaua de prindere are porţiuni dublate pentru rezistenţă sporită şi este prinsă de carcasa căştii prin intermediul unor piese metalice.

Casca LS2 Rookie are un sistem de ventilaţie cu prizele de admisie a aerului ajustabile, pe mandibulă şi în partea de sus a căştii, orificiile de evacuare fiind situate în partea din spate, în apropierea spoilerului care contribuie la stabilitatea căştii.

Casca LS2 Rookie are o greutate de 1350 gr +/- 50 gr., este disponibilă în mărimi de la XS la XXL, preţul variantei negru mat este de 300 ron şi poate fi cumpărată de la magazinul firmei ASP Group din Bucureşti, importatorul căştilor LS2 în România.

LS2 Rookie.

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*