TIBERIU TROIA

Prezentare căşti Shark S700 şi Suomy Halo

Am ales să prezint două căşti asemănătoare, Shark S700 şi Suomy Halo, din aceeaşi categorie, având preţ mediu şi dotări foarte bune, recomandate pentru folosinţa zilnică.

Cele două căşti sunt similare, au carcasa realizată din răşini termoplastice injectate la presiuni înalte şi stratul interior de protecţie cu structura tubulară, pentru o ventilare bună.

La căptuşeală s-au folosit materiale bune la ambele căşti, Suomy având un plus la detalii, tratate cu mai multă grijă, şi o prelungire a căptuşelii la barbă, pentru o izolare mai bună, având şi deflectorul de la vizor mai înalt.

Ambele căşti au vizor de soare, cel al modelului Suomy fiind mai mare, dar amândouă răspunzând foarte ferm la acţiunea manetei/butonului de comandă şi amândouă sunt livrate cu pinlock.

Shark S700

Sistemul de ventilaţie este asemănător, dar, din nou Suomy Halo are un plus faţă de Shark S700, având reglaje la toate cele trei fante de admisie a aerului şi la fanta de ieşire de la spate. Casca Shark S700 nu are reglaj la fanta de ieşire, în schimb evacuarea aerului se face prin două fante mai mari, faţă de una la Suomy.

Suomy Halo se produce în mărimi de la XS la XXL, Shark S700 de la XS la XL, ambele sunt disponibile în mai multe variante de culoare, preţul fiind 850 ron pentru Suomy Halo şi de la 800, la 980 ron pentru Shark S700, în funcţie de culoare.

Căştile Shark S700 şi Suomy Halo pot fi cumpărate de la magazinul firmei Motor Team din Bucureşti, importatorul produselor Shark şi Suomy în România.

Shark S700

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*