TIBERIU TROIA

Eveniment Ducati Riding Experience pe Adâncata – duminică 5 iunie

Devine tradiţie cursul de pilotaj susţinut de Dario Marchetti, Managerul Ducati Riding Experience, şcoala de pilotaj a firmei Ducati.

Ducati Riding Experience

Dario Marchetti – manager DRE

A trecut un an de la primul curs, organizat de Metrotehnica Internaţional, Importatorul Ducati în România, curs la care au venit Dario Marchetti şi Luca Pierotti.

Evenimentul a fost considerat de toată lumea un adevărat succes, Dario şi cu mine ne-am revăzut după 28 de ani şi am depănat poveşti de la vechile curse pe circuit stradal, care adunau zeci de mii de oameni pe marginea traseelor.

Am asistat la cursul predat de Dario tuturor proprietarilor de motociclete Ducati, care au venit cu zecile pe circuitul de la Adâncata, am testat una din cele două Ducati 899 Panigale cu care au venit prietenii noştri, am făcut un material filmat pentru Digi 24, în care am vorbit nu numai despre cursul care se derula, ci şi despre MotoGP, vraja curselor şi Valentino Rossi, cel mai carismatic personaj al competiţiei.

Îndrăgostit de România şi primit cu braţele deschise de toţi prietenii săi români, Ducatişti, sau nu, Dario Marchetti revine la sfârşitul săptămânii pentru un nou curs Ducati Riding Experience, gata să împărtăşească fanilor Ducati câte ceva din experienţa sa, dobândita pe circuitele din lumea largă.

De data asta, Dario vine cu noua sa motocicletă a şcolii Ducati Riding Experience, Ducati 959 Panigale, pe care voi fi mândru să o prezint, poate într-un material filmat, în care să discut cu Dario despre specificaţia tehnică a motocicletei şi comportarea ei pe circuit.

Dario vine după un curs DRE şi prezentarea motocicletei 959 Panigale, eveniment organizat pe circuitul Chang International – Buriram, pentru reprezentanții presei de specialitate din Asia.

Ducati Riding Experience

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*