TIBERIU TROIA

Kawasaki Ninja H2 – prima şi singura motocicletă a fost livrată în România

Kawasaki Ninja H2 este varianta înmatriculabilă (omenească) a fantasticei motociclete supraalimentate Ninja H2R, care a pulverizat recordul de acceleraţie deţinut de o motocicletă standard.

Kawasaki Ninja H2

Nu intenţionam să anunţ viitorul test, care se anunţă a fi spectaculos, dar Kenan Sofuoğlu a postat filmul recordului. Ocazia a fost prea tentantă şi nu puteam s-o scap.

Testul pe care îl voi face nu va încerca să egaleze recordul stabilit de Campionul Mondial al clasei Supersport, ci va încerca să prezinte calităţile motocicletei în situaţia unei folosinţe normale, pe stradă şi în condiţii de siguranţă, pe circuit, fără excese.

Kawasaki Ninja H2

Prima şi totodată singura unitate disponibilă Kawasaki Ninja H2 a fost recent livrată de United Motors, importatorul Kawasaki în România, iar fericitul proprietar, cu multă amabilitate a acceptat să îmi ofere şansa să testez bijuteria nouă.

Este adevărat că, fără Sorin Maşinuţă, doctorul motoarelor Kawasaki, nu aş fi avut nici o şansă, dar prietenul meu Maşinuţă a girat moral pentru mine, fapt pentru care îi sunt recunoscător încă o dată, pentru încredere şi sprijinul permanent.

Până la test, câteva detalii ale modelului Kawasaki Ninja H2, o motocicletă superbă pe care trebuie s-o admirăm, fie ca sunt fani ai motocicletelor Kawasaki, sau nu.

Kawasaki Ninja H2

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Kawasaki Ninja H2

Kawasaki Ninja H2

Kawasaki Ninja H2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*