TIBERIU TROIA

Geaca Bristol produsă de Roland Sands Design

Geaca Bristol, cu o croială clasică şi materiale de calitate, poate fi purtată atât pe motocicletă, cât şi pe stradă.

Produsă din piele de bovină de cea mai bună calitate, cu grosimea de 0.8 – 0.9 mm, geaca Bristol are porţiuni matlasate la coate, umeri şi la spate, care, în afară de rolul estetic, au functie de protecţie, în special porţiunea aflată la spate, care prelungeşte geaca pentru folosinţa pe motocicletă.

Mânecile sunt precurbate din croială şi auGeaca Bristol nişte porţiuni din material elastic pe toată lungimea mânecii, cu ajutorul cărora geaca se mulează mai bine pe corp.

De asemenea, la spate sunt incluse nişte porţiuni croite burduf, cu ajutorul cărora materialul gecii nu este tensionat atunci când este folosită pe motocicletă, în poziţia caracteristică pilotului la ghidon.

Geaca se închide cu fermoar, la fel ca buzunarele, două laterale şi unul interior.

Pe interior există o căptuşeală din plasă, care formează un strat de aer intermediar, datorită căruia geaca Bristol poate fi purtată din primăvară până toamna, fiind răcoroasă datorită ventilaţiei eficiente.

Ca o completare a plasei interioare, mânecile sunt căptuşite cu satin, material care păstrează o temperatură plăcuta şi este răcoros.

La interior sunt prevăzute buzunare pentru protecţii, la coate umeri şi la spate, protecţii care nu sunt incluse, dar care sunt oferite opţional de acelaşi producător.

Geaca Bristol

Geaca Bristol este disponibilă în două variante de culoare: negru şi maro, se produce în dimensiuni de la S la 3XL, costă 2570 lei şi poate fi cumpărata de la magazinul Mobra Shop din Bucureşti, importatorul produselor Roland Sands Design în România.

.

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*