TIBERIU TROIA

Cum a prezentat Yamaha noile modele la Intermot şi cum le promovează

În 2015 la EICMA, Yamaha a făcut spectacol total. Un an mai târziu, noile modele la Intermot au avut parte de o prezentare seacă, fără vedete, sau pian pe scenă.

Nu ştiu câte noutăţi va aduce Yamaha în noiembrie la Milano, nici nu ştiu cum vor fi prezentate, dar sunt sigur că va fi altceva decât conferinţa de presă de la Köln.

Să fi fost tratat evenimentul ca mai puţin important decât viitoarea ediţie EICMA, sau pur şi simplu a fost o alegere neinspirată ?

În orice caz, prezentarea a fost cazonă, iar domnul Eric de Seynes, CEO Yamaha Europe, a făcut eforturi să menţină trează atenţia reprezentanţilor presei.

Recunosc că am fost dezamăgit, pentru că, de-a lungul anilor, am fost martor al unor zeci de astfel de evenimente la Yamaha şi mă aşteptam la cu totul altceva, dar am fost încântat de motoare.

Aici alegerea a fost cea potrivită, toate cele trei noi modele anunţând un viitor succes imediat.

noile modele la Intermot

Yamaha MT-09

MT-09 arăta tot atât de bine ca sora mai mare, MT-10 şi cred că si merge lafel de bine, cu singura diferenţă că este echipată cu motorul în trei cilindri.

Modelul fiind tot atât de agresiv, este promovat ca armă de luptă urbană a tineretului, un fel de motocicletă pentru huligani în trafic.

noile modele la Intermot

Yamaha SCR950

Cea de-a doua motocicletă prezentată în premieră se situează în extrema cealaltă.

Un scrambler urban, destinat nostalgicilor, sau celor care vor să aleagă calea customizării şi au nevoie de un punct de pornire pentru proiectul lor, este motocicleta nonconformiştilor, dar cu siguranţă nu a huliganilor.

Yamaha noile modele la Intermot

Yamha MT-10 SP

Cu a treia motocicletă nu avem de ales şi ne întoarcem la prima variantă prezentată, motorul rebel al tinerilor nervoşi, fiind o versiune îmbunătăţită a hypernaked-ului MT-10, despre care mulţi au afirmat că Yamaha a mers prea departe cu designul îndrăzneţ, dar care s-a bucurat de un succes răsunător, în special pentru formele sale stranii, dar şi pentru performanţele spectaculoase ale motorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*