TIBERIU TROIA

Emisiunea La Volan a împlinit 5 ani

Rubrica moto a emisiunii La Volan, singura emisiune auto de televiziune din România care prezintă motociclete, a împlinit 4 ani.

La Volan

Emisiunea La Volan s-a născut în urmă cu 5 ani.

Pentru mine nimic special, nu urmăream nici o emisiune de auto, nu mă pasionează mașinile. Nu spun că asta este atitudinea corectă, recunosc ca poți face o pasiune pentru mașini, dar nu e cazul meu.

Inițial, în schema emisiunii nu era prevăzut vreun material despre motociclete, ca să nu mai vorbim de o rubrică dedicată motocicletelor, fenomenul moto nefiind încă recunoscut, sau măcar corect evaluat în țara noastră.

La Volan

Faptul că azi vedem la TV prezentări de motociclete nou apărute, că putem prezenta materiale interesante de la cele mai mari expoziții specializate de moto din lume și importatorii ne sprijină cu motociclete pentru test se datorează unui singur om, un mare pasionat de motociclete care a stat tot timpul în umbră.

Este realizatorul emisiunii, coordonatorul ei și, ori de câte ori este nevoie, operator, asistent, editor, scenarist, sau, dacă e cazul, electrician, cărăuș sau hamal.

El este prietenul meu, Alex Zereș, un tip extraordinar, un mare entuziast, care a avut marele noroc să aibă în familie un profesor de marcă, un mare profesionist al televiziunii și care a știut să fure meseria și câte ceva din secretele ei.

La Volan

În patru ani am făcut împreună tot ce am putut, am cărat în cârcă echipament foto/video zeci de kilometri, am mâncat seara târziu ce s-a nimerit după câte o zi obositoare de lucru, am umblat prin expoziții după câte vreun pilot-vedetă ca să-i smulgem un interviu, ne-am plimbat prin țară pe la concursuri, sau evenimente legate de moto.

Și totul pentru ca așa am vrut noi, ca să fie emisiunea interesantă, nu pentru că ne-ar fi trimis cineva.

Probabil că am zbârcit-o de multe ori, dar atunci intervenea îngerul nostru păzitor, Cip Lazăr, magicianul care poate să-mi șteargă toate bâlbele pe care le scap.

Nu cred că ați vrea să petreceți sâmbăta dimineața ascultând prostiile spuse de mine despre motociclete. Noroc cu Cip…

La Volan

Dacă am reușit să vă prezentăm motoare interesante, dacă v-au plăcut interviurile realizate, dacă v-am surprins plăcut cu rodul muncii noastre, dacă emisiunea La Volan și rubrica ei de moto v-a plăcut, asta trebuie s-o spuneți voi.

.

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul  POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

One thought on “Emisiunea La Volan a împlinit 5 ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*