TIBERIU TROIA

Kawasaki Versys 1000 – test și prezentare

Cea mai comodă motocicletă de la clasa Adventure de peste 1000 cc, Kawasaki Versys 1000 din generația a doua este o opțiune interesantă pentru pasionații de drumuri lungi.

Prezentat publicului pentru prima dată în 2011, Kawasaki Versys 1000 a completat gama de motociclete din cea mai cautată categorie: Adventure, sau Dual Purpose, fiind de fapt un Sport Tourer.

Având parte de o concurență foarte puternică, cu niște modele devenite emblemă a acestei categorii, Versys 100 s-a dovedit încă de la început a fi una dintre cele mai comode motociclete, acesta fiind principalul avantaj oferit clienților.

Cea de-a doua generație Versys 1000, modelul 2016, a reprezentat un progres evident, noul model fiind mult îmbunătățit, dar, pentru că a păstrat același motor instalat pe Z 1000 puțin modificat, performanțele sunt aceleași și singura caracteristică tehnică prin care depășeste celelalte motociclete din aceeași categorie este tot poziția comodă a pilotului.

Cei care sunt curioși să afle mai multe despre ce oferă noul Versys 1000 și au răbdare să asculte părerea mea despre această motocicletă, nu au altceva de făcut decât să urmăreasca filmul pe care l-am pregătit.

Versys 1000

Prețul modelului Kawasaki Versys 1000 anuntat pentru sezonul 2017 este 12.300 EURO, toate taxele incluse și poate fi comandat la firma United Motors, importatorul oficial pentru România al produselor Kawasaki.

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din  25 februarie 2017.

Dacă v-a plăcut prezentarea modelului Versys 1000, puteți găsi mai jos alte articole despre motocicletele Kawasaki, sau teste făcute cu cele mai interesante modele ale aceluiași producător, articole postate până acum.

Kawasaki Ninja H2 – test şi prezentare – varianta video

Test Kawasaki Ninja ZX-10R model 2015 aniversar

Kawasaki Ninja H2, motocicleta cu supraalimentare – de ce H2 ?

Test Kawasaki ZX-10R Ninja model 2015 aniversar – varianta video

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*