TIBERIU TROIA

Evenimentul Ducati Day 2017 găzduit de Academia Titi Aur

Duminică 11 iunie va avea loc cea de-a treia ediție a evenimentului Ducati Day, cu participarea lui Dario Marchetti, manager DRE.

Ducati 959 Panigale

Dario Marchetti cu Ducati 959 Panigale pe circuitul Adâncata

Manifestare devenită tradiție de când distribuția motocicletelor Ducati a fost preluată de compania Metrotehnica Internațional, Ducati Day a reușit în primii doi ani să polarizeze atenția comunității Ducati din România.

După două ediții Ducati Day desfășurate pe pista circuitului Motorpark de la Adâncata, ediția 2017 va fi găzduită de Academia Titi Aur, locație care oferă posibilitatea tuturor posesorilor de motociclete Ducati să testeze motoarelele, fie că este vorba de modele sportive, care vor putea evolua pe circuitul Academiei, sau modele de teren, care vor beneficia de pista off-road a școlii de pilotaj.

Evenimentul Ducati Day este rezervat proprietarilor de motociclete Ducati, care au avut posibilitatea să se înscrie în avans.

Ca de fiecare dată, gazdele l-au invitat pe Dario Marchetti, managerul școlii oficiale de pilotaj Ducati, pilot cu vechi state în campionatul de viteză italian CIV, una dintre cele mai caristmatice personalități din domeniu, instructor cunoscut pe toate circuitele de viteză.

Dario îi va introduce pe proprietarii de motociclete Ducati în lumea magică a circuitului, cu surprizele și secretele ei, sfaturile sale fiind apreciate în întreaga lume.

În afară de plăcerile oferite de motociclete, participantii vor avea ocazia să savureze senzații diferite cu modelele performante Audi Q5 și Q7, puse la dispoziție de organizatori, pe circuitul off-road al Academiei, totul sub atenta supraveghere a unor instructori specializați.

Ducati Day 2017

Ducati Day va începe la ora 10.00 și, pentru cei care nu au posibilitatea să participe și care sunt dornici să vadă cum se va desfășura această manifestare, voi fi prezent, voi transmite materiale live și vă voi spune povestea.

.

Dacă vreți să aflați mai multe amănunte despre edițiile precedente ale evenimentului Ducati Day, mai jos puteți găsi articole mai vechi postate până acum.

Ducati 959 Panigale şi Dario Marchetti pe circuitul Motorpark România

Ducati Track Day România ediţia 2016 – Aşa DA !

DRE – Ducati Riding Experience, şcoala de pilotaj Ducati a fost şi în România

Dacă nu ați văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul „POVEȘTI CU MOTOARE” și pe pagina de Facebook, sau dacă vreți să urmăriți materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonați la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*