TIBERIU TROIA

Caravana Yamaha vine la Constanța

După un tur în care a trecut prin Brașov, Cluj, Suceava și Iași, caravana Yamaha oferă publicului din Constanța 9 modele din gama actuală spre testare.

În ultimul timp, distribuitorul autorizat Yamaha pentru România, compania Motodynamics, a demonstrat că este unul dintre cei mai activi importatori de motociclete.

caravana Yamaha MT Tour

Motocicletele aduse de caravana Yamaha au fost puse la dispoziția tuturor celor interesați să le testeze, fără prea multe mofturi sau condiții.

O lună mai târziu, microbuzul importatorului încărcat cu motociclete din diferitele famili produse de Yamaha a făcut un tur în țară, venind în sprijinul dealerilor locali care mobilizaseră motocicliştii din zonă.

caravana Yamaha

A venit rândul pasionaților de motociclete din Constanța să poata vedea și testa flota care va sosi, modelele prezentate fiind scuterele NMax 125, X-Max 300, TMax, triciclul Tricity 155 și motocicletele XSR 700, MT-09, Tracer 700, Tracer 900 și Super Ténéré.

Carvana cu motociclete va ajunge la magazinul dealerului din Constanța, Suszi SRL, lider de piață al vânzărilor de motoare de barcă și scutere de apă, pentru care Yamaha este vestită în întreaga lume.

Testele se vor desfășura vineri 7 iulie, între orele 13.00-19.00 și sâmbătă 8 iulie, între 10.00-16.00.

Caravana Yamaha

Dacă vreți să aflați mai multe amănunte despre acțiunile importatorului Yamaha, mai jos sunt articolele postate până acum.

Caravana Yamaha pleacă la drum prin România

Yamaha MT Tour 2017 ajunge în România

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*