TIBERIU TROIA

BMW Motorrad face un cadou de Crăciun motocicliștilor din România

Fani ai motocicletelor BMW sau nu, puteți câștiga un cadou de Crăciun, o vacanță de o lună cu ultimul model lansat în premieră luna trecută, BMW F850GS.

Mulți dintre noi visează la o călătorie prin lumea largă, dar nu toți avem motociclete cu care să putem face asta.

Ca să fii sigur că vei parcurge niște zeci de mii de kilometri fără probleme mecanice, trebuie să fii bun mecanic, sau să ai o motocicletă în stare foarte bună, care să fie un model potrivit pentru așa ceva.

Importatorul BMW Motorrad în România l-a convins pe Moș Crăciun să vină în sprijinul motocicliștilor din România și, cu puțin noroc, orice motorist care până acum visa la călătoria despre care vorbeam, dar nu avea șanse să o facă, ar putea avea timp de o lună un motor de ultimă oră.

BMW

Un BMW F 850GS, echipat complet (cutii, protecții, navigație, etc.), pentru 30 de zile, cu care să mergi în vacanța de vară, lucru pentru care efortul este minim.

Pasul 1 – te înscrii pe http://bmwmotorradnews.ro/fa-ti-vacanta-cu-f850-gs/ începând de azi 25 decembrie 2017, până pe 1 februarie 2018.

Pasul 2 – în perioada 5 – 25 februarie va fi creat pe Facebook un album, în care fiecare persoană care se înscrie va avea un profil creat.

Profilul va conține poza participantului, o poză din Google Maps cu traseul pe care dorește să îl facă și o descriere a motivului pentru care dorește să facă acest traseu.

Profilul cu cele mai multe reacții va fi declarat câștigător (like, wow, love, etc.)

Pasul 3 – pe 26 februarie 2018 se va anunța câștigătorul.

Pasul 4 – Drum bun !

Mult succes și sper că cel care va câștiga să fie un om bun, dar amărât și să aibă măcar banii de benzină !

Se pare că totuși Moș Crăciun există…

BMW Motorrad

3 thoughts on “BMW Motorrad face un cadou de Crăciun motocicliștilor din România

  1. Cornel Giurgea

    Nu ma înscriu în concurs. Doar dau un feedback pozitiv la motorul asta…. la BMW…. ca are componente din F800S… si or ca fiind călare pe el am inteles ceva ce putine motoare mi-au transmis: grija pt siguranta si confortul meu ca pilot. Am inteles si ca asta costa !!!! Investiții pe acelasi cadru… greutate mai mare si deci consum mai mare….Protectii pe care nubdadeam 2 bani si pe care în drumuri critice le-am iubit si le venerez( la genunchi, la aer) …pt ca traiesc (ABS) . Am vrut motor fara inlzire mânere….la zero grade si 100 km/ ora imi doream si sub coai#!:)) …etc….multe detalii ok pt Calaret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*