TIBERIU TROIA

Noul Scrambler 1100 Special a ajuns la magazinul importatorului Ducati România

Lansat în toamna anului trecut, Scrambler 1100 este cel mai performant model Scrambler și ridică standardele la un nou nivel.

Scrambler 1100 Special

Devenită un succes comercial rapid imediat după lansare, familia Scrambler s-a mărit cu un model spectaculos, Scrambler 1100.

În timp ce toate versiunile de 800 cc produse până acum nu impresionau prin sistemele de protecție și control electronice, noul 1100 are toate atributele unei motociclete moderne și un pachet electronic impresionant: trei moduri de pilotaj și moduri de livrare a puterii, Ducati Safety Pack (ABS activ pe viraje produs de Bosch și control al tracțiunii cu trei nivele de intervenție), accelerație Ride-by-wire și lumini tehnologie LED.

Motorul cu doi cilindri gemeni în L de 1079 cc, cu două supape pe cilindru, este răcit cu aer, produce 86 CP la 750 rpm, un cuplu de 88 Nm la 4750 rpm, fiind cel folosit și pe Monster 1100 și este instalat pe un cadru tip grindă cu zăbrele produs din țeavă de oțel.

Scrambler 1100 Special

Ținuta de drum a motocicletei este asigurată de prezența unor amortizoare performante, pe față fiind instalată o furcă telescopică inversată Marzocchi de 45 mm complet reglabilă, în timp ce pe spate este un amortizor Kayaba, cu posibilități de reglaj la preîncărcare și revenire.

Sistemul de frânare este compus din dublu disc semi-flotant de 320 mm pe față și etriere radiale Brembo Monobloc M4.32 cu patru pistonașe și pompă de frână axială și un disc de 245 mm pe spate, cu etrier flotant cu un pistonaș.

Primele unități au ajuns la București, au început să se și vândă și sper ca în curând să pot testa noul Scrambler 1100.

Modelul Scrambler 1100 este disponibil în trei versiuni și mai multe variante de culoare, prețul începe de la 13.000 Euro, până la 15.010 Euro, în funcție de culoare, iar motocicleta poate fi comandată la Ducati România, magazinul firmei Metrotehnica Internațional, importatorul autorizat Ducati în România.

Scrambler 1100 Special

Pentru fanii firmei Ducati, mai jos sunt articole postate recent, despre noutățile firmei lor favorite sau prezentări ale unor modele noi.

Panigale V4 S a ajuns la magazinul Ducati din București – prezentare și unboxing (adică pregătire de livrare)

Prezentare Ducati SuperSport – varianta video

Desmosedici Stradale, noul motor V4 prezentat de Ducati

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*