TIBERIU TROIA

Porţi deschise la Harley-Davidson Bucureşti – sâmbătă 14 aprilie 2018

Organizarea evenimentului “Porți deschise” pentru toți pasionații de motoare a devenit tradiție la Harley-Davidson Bucureşti și de câțiva ani ne întâlnim la magazin.

porţi deschise, eveniment Harley-Davidson

În perioada cea mai interesantă a anului pentru toți cei care aşteptau începutul de sezon, Harley-Davidson Bucureşti îşi aşteaptă prietenii cu noutăţi şi o cafea, prilej pentru a prezenta unele dintre modelele 2018 lansate de companie.

Cei care vor să admire motocicletele în liniște și să nu se înghesuie în standul de la SMAEB, de săptămâna viitoare, magazinul este deschis și întreaga echipă va fi prezentă.

Pentru a face și mai atractivă inițiativa, cu această ocazie va fi promovată și o ofertă de sezon: pentru orice geacă de piele cumpărată se va oferi un discount de 30% la orice cască Harley-Davidson.

Pentru ca începutul de sezon poate reprezenta cel mai bun moment de înnoire a echipamentului, oferta poate fi interesantă pentru fanii firmei.

Modele 2016

Deci nu uitaţi, sâmbătă 14 aprilie 2018, fanii firmei și iubitorii de motociclete sunt aşteptaţi la showroom Harley-Davidson Bucureşti, situat pe Șoseaua București-Ploiești 42-44, unde vor fi porţi deschise între orele 10.00 – 16.00.

.

Pentru pasionații firmei care nu au urmărit noutățile lansate de companie, mai jos sunt articolele postate recent.

Harley-Davidson Road King Special – test și prezentare – varianta video

Primul model Harley-Davidson electric de serie va deveni realitate peste 18 luni

Harley-Davidson a lansat un nou model Sportster – Forty-Eight Special

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*