TIBERIU TROIA

Cum a fost la prima ședință de pregătire California Superbike School  

Sosită recent în România, California Superbike School a început cursurile de perfecționare pe circuitul Motorpark Adâncata cu prima serie de cursanți.

California

Vineri 21 septembrie, ora 7.30, circuitul Motorpark.

Agitație, freamăt caracteristic evenimentelor moto, ceva participanți și cam tot atâția organizatori.

Mă așteptam să văd mult mai mulți oameni care înțeleg că un curs de perfecționare bine pus la punct este necesar, iar ceea ce oferă această școală este în primul rând o organizare pusă la punct de mulți ani.

O metodă de pregătire tipărită și tradusă în zece limbi, cursuri predate în 48 de țări și mai mult de 90 circuite și o echipă de 25 de instructori atent selecționați, aceeași echipă care asistă cursații în toată Europa.

Pregătirea școlii California Superbike este structurată pe mai multe nivele de pregătire, la fiecare nivel fiind predate mai multe exerciții, explicate la început teoretic de un instructor specializat și urmărite pe circuit de instructorii pe motociclete.

Fiecare pas este discutat teoretic, fiecare cursant primește un prospect cu explicații, după care toți cursanții sunt însoțiți pe circuit de instructori, fiecare fiind atenționat, corectat, fiindu-i explicate greșelile.

California

Metoda este verificată și nu cred că există vreun motociclist care să nu aibă ceva de învățat.

Toți avem câte ceva de învățat, indiferent de nivelul de experiență personală, iar cei care nu recunosc asta, greșesc.

Totul a fost organizat în detaliu, începând de la numerele de concurs produse pentru fiecare motocicletă participantă la acest curs, până la fructele și gustările pregătite pentru pauze, de la oficialii care sprijină acțiunea, în parc și la cursuri, până la fotografiile făcute în timpul cursurilor, proiectate pe un display câteva minute mai târziu.

Așa îmi închipuiam că trebuie să arate o școală adevărată, dar credeam că va fi înghesuială.

Să fie oare la mijloc neîncrederea tipic românescă, sau situația financiară precară a multora dintre noi ?

Încă nu știu, dar sper că la urmatoarele cursuri organizate de California Superbike School Romania vor participa mai mulți. Merită !

California

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*