TIBERIU TROIA

Noile modele prezentate de grupul Piaggio la EICMA 2018

Aprilia RSV4 1100 Factory, Vespa Elettrica și GTS 300 au fost noutățile importante aduse de firmele grupului Piaggio la EICMA 2018.

La această ultimă ediție a expoziției de la Milano, Aprilia a prezentat cele mai spectaculoase proiecte dintre toate modelele lansate de firmele grupului Piaggio, unul dintre ele fiind cea mai puternică motocicletă produsă până acum de firma din Noale, RSV4 1100 Factory, cel de-al doilea fiind macheta funcțională a unei viitoare motociclete, care va deveni în curând produs de serie, Aprilia 660 RS.

Grupul Piaggio la EICMA 2018

Dar, chiar dacă cele două modele sunt performante și frumoase, grupul Piaggio a pus accentul pe lansarea noului scuter eletric Vespa Elettrica, proiect de suflet al Președintelui grupului, Roberto Colaninno, cel care a prezentat personal publicului noua realizare a grupului.

De altfel, scuterul electric a fost singurul care a fost oferit pentru test celor interesați, oameni din presa internațională, pe un mini circuit amenajat în incinta complexului expozițional.

Grupul Piaggio la EICMA 2018

Pe baza unei inscrieri prealabile, Vespa Elettrica a putut fi testat, organizatorii având grijă să ofere echipament de protecție tuturor, o adevărată flotă de 15 scutere fiind pusă la dispozitie.

În afară de modelele prezentate în premieră la Milano, Moto Guzzi V85 TT și Piaggio MP3 300 hpe, expuse cu o lună în urmă la Intermot, au completat gama de modele expuse în standul impresionant pregătit de grupul Piaggio la EICMA 2018.

Toate noile motociclete prezentate la Milano vor putea fi achiziționate de la importatorul autorizat al grupului Piaggio în România, compania The Bike Hub, încă din primele luni ale anului 2019.

Grupul Piaggio la EICMA 2018

Pentru fanii firmelor din grupul Piaggio am ales mai jos câteva dintre articolele postate recent.

Moto Guzzi MGX-21, Fortăreața Zburătoare – pregătire de livrare (Unboxing)

Sembra una vespa ! Povestea mărcii Vespa

Aprilia RSV4 RR – test și prezentare – varianta video

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*