TIBERIU TROIA

Cine e Dave Cilliers, prietenul meu din Africa de Sud

Cu o experiență de peste 30 de ani, Dave Cilliers este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști moto din presa internațională de specialitate.

Dave Cilliers

Numele meu este Dave Cilliers. Consider mașinile ca fiind coșuri pentru cumpărături și merită folosite numai ca o ultimă soluție! De ani de zile motocicleteleDave Cilliers au fost mijlocul meu principal de transport. Curse, plimbări, navetă sau doar ridicând praful de pe drumurile africane, am avut peste 270 de motociclete și am mers milioane de kilometri. Sunt cel mai fericit atunci când împărtășesc pasiunea mea pentru motociclete cu oameni care-mi seamănă, în timp ce traversez Africa în căutarea aventurii.

Așa se prezintă Dave pe site-ul moto www.zabikers.co.za din Africa de Sud, al cărui editor este.

Cu Dave Cilliers

Cu Dave Cilliers, Grant Martin, campion DTRA de Flat Track și Rubén Xaus

L-am cunoscut cu doi ani în urmă la un eveniment organizat de Harley-Davidson în sudul Franței. Era lansarea mondială a noului Sportster Roadster, model apreciat mai mult de cunoscători și am descoperit imediat că avem aceleași gusturi.

Am stat de vorbă și am înțeles că avem aceeași vârstă, aceleași pasiuni, experiență asemănătoare și că trăim amândoi pentru motociclete și pentru tot ceea ce reprezintă ele.

Un an mai târziu ne-am revăzut la un alt eveniment, o altă lansare mondială, de această dată un adevărat festival de trei zile, în care am avut ocazia să testăm mai multe modele și să experimentăm lucruri noi.

Dave Cilliers

Dave în test cu Kawasaki Ninja H2

Din nou ne-am înțeles de minune, am discutat mai mult și am ajuns la concluzia că evenimentele la care suntem invitați și modelele de motociclete pe care le putem testa sunt de multe ori diferite, distanța dintre cele două țări fiind destul de mare.

L-am întrebat pe Dave dacă acceptă să postez pe pagina mea unele dintre articolele sale și a acceptat cu bucurie, așa că, începând de azi, în secțiunea de articole redactate în limba engleză, veți putea citi materialele scrise de Dave Cilliers.

Dave Cilliers

Toate poveștile postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi citite și pe pagina de Facebook, pe LinkedInTwitterGoogle+, iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*