TIBERIU TROIA

POVEȘTI CU MOTOARE împlinește patru ani și suntem 70000 de prieteni pe Facebook

În câteva zile se împlinesc patru ani de când am început această aventură.

O parte dintre povești erau acolo, sunt amintirile mele, clipele minunate petrecute în șaua motocicletei, pe stradă, pe circuite, niște ani pe care nimic nu îi poate inlocui. Mulți ani.

Poveștile mai noi au apărut, pentru că poveștile cu motociclete nu se vor termina niciodată, nici când motoarele tradiționale vor fi înlocuite de cele electrice, de motociclete autonome sau cine mai știe ce drăcie va apare în următorii ani.

70000 de prieteni pe Facebook

Atunci poveștile se vor schimba, cei bătrâni nu le vor îndrăgi, dar vor veni generațiile noi care se vor adapta, iar noi, cei obișnuiți cu mirosul de benzină, vom sta ca cei doi moși din Muppets și vom comenta gusturile celor tineri, pentru noi îndoielnice.

Deocamdată ne mai bucurăm de fumul actualelor motociclete, în România nu riscăm să fie înlocuite prea repede de cele electrice, așa că mergem mai departe.

Ce urmează în 2019 ?

Nu știu exact, chiar dacă am de pe acum articole pregătite, teste făcute, interviuri realizate.

Probabil că vor fi noutăți pe care încă nu le anticipăm, modele care încă nu au fost lansate, teste interesante, sau ture lungi, cu peisaje din altă lume, povești pe măsură.

Și, la sfârșitul anului, dacă toate acestea vor fi interesante, vom fi mai mulți.

Până atunci, suntem 70000.

Povesti cu motoare - 70000 prieteni

Toate poveștile postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi citite și pe pagina de Facebook, pe LinkedIn, Twitter, Google+, iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*